به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، صالحی عمران معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران در نشست علمی، تخصصی فرصتها و چالشهای گردشگری ایران در بابلسر گفت: وقتی بحث گردشگری در دانشگاه و محیطهای علمی به وجود میآید قاعدتا باید یک هدف اساسی را نشانه بگیرد که ضامن رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی باشد
وی افزود: یکی از بهترین و موثرترین عوامل رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی در کشور، صنعت گردشگری است که متاسفانه در این بخش، در مقیاس بین المللی رشد چندانی را نداشتیم.
معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران با بیان اینکه بخش گردشگری سودمندترین عامل در بخش تولید و خدمات است اشاره کرد و گفت: تجربه بین المللی و جهانی نشان میدهد که سرمایه گذاری در بخش گردشگری، کمک زیادی را به رشد اقتصادی کشور خواهد کرد.
صالحی عمران به دو مسئله و چالش اساسی موجود در توسعه کمی و کیفی این بخش اشاره کرد و افزود: اولین چالش، عدم اعتقاد مسئولان یا سیاست گذاران به این بخش است چراکه اگر اعتقاد به بخش گردشگری وجود داشته باشد، میتواند به عنوان یک عامل اصلی در رشد اقتصادی و توسعه فرهنگی اجتماعی جامعه اثرگذار باشد.
وی چالش دیگر بخش گردشگری را کمبود منابع انسانی یا نیروهای انسانی دانست و گفت: توسعه منابع انسانی در این بخش کافی نیست، به طور کلی من معتقدم برای چالش اول، بخش گردشگری باید به یک رفتار و منش ملی تبدیل شود و ما تا زمانی که نتوانیم این را به یک منش ملی تبدیل کنیم، نمیتوانیم بخش گردشگری را در این کشور جا بیندازیم.
معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران افزود: اگر بخشهای آموزشی هم در توسعه آموزشهای عمومی و هم در توسعه آموزشهای اختصاصی در بخش گردشگری بتوانند کمک کار باشند، صرف ارائه دانشها هم کمک نمیکند، بلکه به کار بستن مهارتها هم یکی از چالشهای مهم است.
انتهای پیام/آ