معاون خدمات شهری و امور خودرویی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: در سال 1395 حدود 30 درصد از عملیات برف‌روبی به‌طور مکانیزه انجام‌شده که امیدواریم در سال 96 این رقم به بالای 50 در صد برسد.

30 درصد عملیات برف روبی سال 95 مکانیزه انجام شده استبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محمدحسین جابر انصاری معاون خدمات شهری و امور خودرویی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در ابتدای«نشست علمی- تخصصی "نگهداشت زمستانی شهر تهران؛ برف‌روبی و یخ‌زدایی شبکه معابر» با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر کاهش مصرف نمک در زمان برف‌روبی و یخ زدایی معابر گفت: مصرف نمک علاوه بر آثار مخرب زیست‌محیطی به‌شدت به سازه‌های عمرانی، پل‌های فلزی و بتنی و روکش خیابان‌ها آسیب می‌رسانداز این رو  از سال 1393 پیرو مصوبه شورای اسلامی شهر تهران کاهش مصرف نمک برای یخ‌زدایی معابر در دستور کار شهرداری تهران قرارگرفته و میزان استفاده از آن در سال 95 به نحو قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.

وی بیان کرد: با استفاده از روش‌های جدید و تغییر در حالت نمک (محلول یا کریستال) و همچنین پاشیدن آن توسط خودروهای مکانیزه نمک‌پاش، آسیب‌رسانی به محیط‌زیست به حداقل کاهش می‌یابد و خوشبختانه با تأمین ماشین‌آلات و دستگاه‌های محلول ساز و محلول‌پاش ویژه و استفاده از ماده جایگیزین CMA بجای نمک گام بزرگی در جهت جلوگیری از تخریب محیط‌زیست و همچنین افزایش عمر سازه‌ها شهری برداشته ‌شده است.

 انصاری با اشاره به اینکه در سال 1395 حدود 30 درصد از عملیات برف‌روبی به‌طور مکانیزه انجام‌شده، اظهار امیدواری کرد که در سال 96 این رقم به بالای 50 در صد برسد.

وی خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر تجهیز ناوگان خودرویی و مکانیزه کردن برف‌روبی در شهر تهران در دستور کار سازمان مدیریت پسماند شهر تهران قرارگرفته است و با هدف حمایت از تولید داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی تعداد 60 دستگاه از ماشین‌آلات تخصصی برف‌روبی از شرکت‌های تولیدکننده داخلی خریداری‌شده است.

معاون خدمات شهری و امور خودرویی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: برای اولین بار صلاحیت پیمانکاران بر اساس دارا بودن ماشین‌آلات مکانیزه رتبه‌بندی شده است و در این رتبه‌بندی تعداد 8 پیمانکار، موفق به احراز رتبه شدند. ضمناً برای سال 1396 تعداد سایت های برف‌روبی پیش‌بینی‌شده 162 سایت خواهد بود.

 انصاری چالش‌های این حوزه را نقص در قوانین و مقررات موضوع برف‌روبی، وجود انتظارات غیرمنطقی، عدم همکاری شهروندان و مدیران بخش خصوصی و دولتی در روزهای برفی در خصوص شناور کردن حضور در محل کار، عدم همکاری شهروندان در مواقع بارش برف جهت استفاده از وسایل نقلیه عمومی، عدم همکاری رسانه‌ها در تشویق و اطلاع‌رسانی به شهروندان در جهت رعایت نکات روزهای برفی و فقدان منابع به‌منظور تأمین ماشین‌آلات مکانیزه موردنیاز ابر شهر تهران برشمرد و پیشنهاد داد: نسبت به تدوین و تصویب قوانین مرتبط با موضوع برف‌روبی و وظایف شهروندان و مراکز دولتی و خصوصی، ارائه آموزش شهروندی در مقاطع تحصیلی به‌منظور ایجاد فرهنگ شهروندی به‌ویژه در موضوع برف، همکاری رسانه‌ها خصوصاً رسانه ملی در امر اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی با موضوع برف و فراهم آوردن زمینه و بستر لازم جهت تفریح و لذت بردن شهروندان از پدیده برف اقدام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار