به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سید جعفر رسولی عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با توجه به موقعیت جغرافیایی آمل و تجربیات بارانهای سیلابی به همراه طوفان شدید با اعلام سازمان هواشناسی استان، ستاد مدیریت بحران شهرستان از هفته قبل تشکیل جلسه شد، اظهار داشت: در این یک هفته از همه مدیران خواستار نظارت و آمادگی بیشتر در زمان بحران شدیم تا به مانند سال گذشته شهروندان با مشکل حادی روبرو نشوند.
وی ادامه داد: لایروبی انهار، رفع گرفتگی پلها و بازگشایی ورودی چاههای جذبی قبل از شروع بارندگی شب گذشته در دستور کار دهیاران و شهرداران قرار گرفت.
رسولی با تاکید بر اینکه قطع سرشاخه درختان در مسیر خطوط انتقال برق و دکلهای مخابرات از سوی سازمان فضای سبز و اداره برق انجام شده بود، گفت: از دستگاههای خدمانی، چون آب و برق و آمادهباش تیمهای امدادی هلالاحمر، شهرداری و راهداری امورآب به همراه ملزومات ضروری از ساعات ابتدایی دیشب سبب شد تا بارش ۹۰ میلیمتری باران و وزش تندباد با سرعت بیش از ۹۰ کیلومتر در ساعت در شهرستان آمل، کنترل و برای شهروندان ایمن شود.
فرماندار ویژه آمل خاطرنشان کرد: در این بارش شدید فقط ۳۲ عملیات آبگرفتگی گزارش شده که به طور سطحی بوده و به همراه خسارت جدی نداشته است.
رئیس اداره جمعیت هلالاحمر آمل نیز با بیان اینکه با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی استان مازندران بر بارش شدید باران به همراه طوفان نیروهای امدادی هلالاحمر این شهرستان در حالت بیدارباش و آمادهباش درآمدند، بیان کرد: با شروع بارش این نیروها در سطح مرکز شهر به گشتزنی پرداختند و در صورت مشاهده آبگرفتگی معایر و خیابانها همپای نیروهای سازمانهای وابسته شهرداری به رفع آن میپرداختند.
جمشید نیکزاد ادامه داد: در این بارش شدید شاهد آبگرفتگی ۱۷ واحد مسکونی در نقاط مختلف این شهرستان بودیم که با کمک نیروهای امدادی تخلیه آب صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه در این عملیات توزیع نایلون به چهار واحد مسکونی به منظور حفظ اموال با چکه کردن سقف منازل داده شد، تصریح کرد: رهاسازی برخی خودروهای بازمانده در سطح خیابان بدلیل آبگرفتگی زیاد از دیگر عملیات این نیروها بوده که شب گذشته انجام شد.
دبیر کمیته امداد و نجات ستاد مدیریت بحران آمل با اشاره به وضعیت محور هراز، بدون هیچگونه مشکل بیان و یادآور شد: اکنون در این شهرستان وضعیت جوی به حالت عادی برگشته و خوشبختانه تاکنون گزارشی بر خسارت جدی داده نشد.
وی خاطرنشان کرد: در عملیات شب گذشته و بامداد سهشنبه ۵۰ نیروی امداد و نجات هلالاحمر آمل با داشتن شش دستگاه خودرو کمکی و وانت برای کمک به شهروندان آملی همراهی کردند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل نیز با اشاره به اعلام اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران درخصوص بارش شدید باران و طوفان در سطح مازندران بیان کرد: نیروهای این سازمان همانند دیگر دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران در حالت آماده باش کامل بودند.
محمد للهی با بیان اینکه از نخستین لحظات آغاز بارش شدید باران، نیروهای سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل به موقع وارد عمل شده و نسبت به رفع آبگرفتگیها در سطح خیابانها و کوچههای سطح شهر اقدام کردند، گفت: در مجموع ۱۵ عملیات رفع آبگرفتگی در اثر بارش شدید باران از سوی سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون که عملیات آبگرفتگیهای سطح شهر به پایان رسید، اما این سازمان در حال رسیدگی به نقاطی که آبگرفتگی دارد، میپردازد تا نسبت به حفر چاه یا احداث کانال اقدام شود.
انتهای پیام/ز