به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در حالیکه افسردگی بیماری قابل پیشگیری و درمان است، اما بعلت عدم دسترسی به خدمات سلامت روان، باور نداشتن بیماری و درمانهای ناقص و اشتباه ۵۰ درصد افراد افسرده درمان نمیشوند.
وی ادامه داد: در هر دوره از افسردگی ۹۴ درصد از علایم شناختی افسردگی را عدم تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری و به یاد آوردن مسایل تشکیل میدهد واین امر منجر به ایجاد اختلال عملکرد و کاهش بهره وری در محیط کار میشود وبسیاری از افرادی که دچار اختلالات یا مشکلات روانپزشکی هستند بدلیل ترس از انگ یا برچسب اجتماعی و یا حتی از دست دادن فرصتهای شغلی، مشکلات خود را در محیط کار بیان نمیکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه هدف از راه اندازی ایستگاههای سلامت روان را در سطح برخی از سازمانهای استان غربالگری، سنجش میزان استرس شغلی وآموزش ومشاوره عنوان کرد و افزود: روانشناسان بالینی تا پایان هفته سلامت روان پاسخگوی مراجعین در این ایستگاهها خواهند بود.
طباطبایی تصریح کرد: پس از طرح تحول سلامت برنامه سلامت روان بعنوان یکی از برنامههای محوری سلامت در دستور کار قرار گرفته است و ۲۵ روانشناس بالینی در مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آماده ارائه خدمات روانشناختی هستند.
انتهای پیام/ع