به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید به بیماران ام. اس توجه ویژهای شده است، گفت: در استان مازندران هزارو ۵۰ بیمار ام. اس وجود دارد که از این تعداد ۲۵۰ نفر در چالوس و نوشهر هستند.
وی به ارائه خدمات به بیماران ام. اس توسط ۸ مرکز درمانی و داروخانه در استان اشاره کرد و افزود: فرانشیز ام. ار.ای و فیزیوتراپی این بیماران را دولت تقبل کرده است و بیماران نیازمند نیز برای فرانشیز دارویی، تحت حمایت قرار میگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از گسترش کلینیکهای تخصصی ام. اس خبرداد و گفت: در سالهای گذشته گامهای جدیدی برای درمان بیماری ام. اس برداشته شده است.
موسوی بر استفاده از ظرفیت انجمنهای مردم نهاد برای بیماران ام. اس اشاره کرد و افزود: با توجه به هزینههای این بیماری امیدواریم خیرین در این حوزه ورود پیدا کنند.
علی نوبخت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیماری ام. اس در کشور ما بالاتر از نرم جهانی است، گفت: باید به حوزه بیماران خاص توجه ویژهای شود.
وی به اقدامات دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: در این دوره خدمات بهداشتی و درمانی با کمترین هزینه در اختیار مردم قرار گرفت.
نوبخت به مشکلات حوزه سلامت در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در این دوره موسسات خیریه از جمله بنیاد بیماران خاص برای کاهش مشکلات مردم تاسیس شدند و خدماتی را به بیماران ارائه کردند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به اجرای طرح تحول سلامت در کشور اشاره کرد و افزود: در گذشته مردم برای تامین دارو و تجهیزات باید به بیرون از بیمارستانها مراجعه میکردند که با اقدام دولت تدبیر و امید مبنی بر اجرای طرح تحول سلامت، مردم همه خدمات را از بیمارستانها دریافت میکنند.
وی به کمبود منابع مالی طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی برای اجرای طرح تحول سلامت و حمایت از وزارت بهداشت امادگی دارد.
فاطمه هاشمی، رئیس بنیاد امور بیماریهای خاص کشور با بیان اینکه ۵ میلیارد تومان جهت کمک به بیماران خاص هزینه شده است، گفت: بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حوزه ام. اس هزینه شده است.
انتهای پیام/آ