اسدی معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: در حال حاضر تعداد 57 کارگاه تولید قارچ خوراکی در شهرستان های مختلف این استان سالانه 2هزارو400 تن قارچ خوراکی دکمه ای تولید می کنند.
اسدی افزود: ازاین کارگاه های تعداد 15 کارگاه صنعتی هستند که سالانه هزارو400 تن قارچ تولید می کنند و بقیه در قالب کارگاه های نیمه صنعتی و خانگی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه متوسط تولید قارچ دراستان مرکزی 20کیلوگرم در متر مربع است و در طول سال حدود 9هزار تن کمپوست در این کارگاه ها مصرف می شوداضافه کرد: تعداد اشتغال مستقیم در کارگاه های قارچ استان مرکزی حدود 300 نفر است و قارچ تولیدی استان مرکزی علاوه بر تامین نیاز داخل به سایر استان ها ی همجوار از قبیل همدان، تهران، قم صادر میگردد.
معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی نبود کارگاه کمپوست سازی را یکی از مشکلات تولید کنندگان قارچ در استان مرکزی عنوان کرد و ادامه داد:کمپوست مورد نیاز کارگاه ها که از سایر استان های همجوار از قبیل تهران، قزوین، اصفهان تامین می شود .
انتهای پیام / ج