به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: سه مولفه اساسی برای توسعه گردشگری در این شهرستان سرمایه گذاری در تولیدات دامی و باغی و کشاورزی و شیلات است.
وی عنوان کرد: باتوجه به میزان قابل توجه جمعیت روستایی در این شهرستان با بیش از 3 هزار نفر جمعیت جای تاسف است که در این شهرستان اداره امور عشایر مستقر نشده ست و این نشان می دهد مسیر توسعه را به خوبی در این شهرستان نپیمودیم.
احمدی با بیان اینکه تا دو ماه آینده باید اداره امور عشایر در این شهرستان مستقر شود، افزود: باید طرح جامع گردشگری در استان و شهرستان متناسب با جاذبههای طبیعی و بومی منطقه تدوین شود.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: توسعه و رونق گردشگری در این شهرستان با محوریت اشتغال و پیوند خورده با اقتصاد و تولیدات بومی مردم منطقه باشد.
احمدی خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: نسبت به تقویت طرح پزشک خانواده و توزیع مناسب خدمات بهداشتی درمانی در سطح جوامع روستایی استان به ویژه این شهرستان اقدام کند.
وی عنوان کرد: تحقق و تبدیل شهرستان دنا به یک شهر توسعه یافته تا پایان برنامه ششم نیازمند تلاش و همت مسئولان و همراهی و مشارکت مردم است و در این زمینه هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
احمدی ابراز کرد: ایجاد سردخانه و صنایع تبدیلی کشاورز نیازمند ورود و سرمایه گذاری بخش خصوصی و در صورت وجود سرمایه گذار دولت نیز همراهی می کنند.
وی در خصوص مدیران پروازی گفت: باتوجه به ذهنیت منفی که در بین ائمه جمعه و مردم وجود دارد باید مدیران به ویژه مدیران خدماتی در شهرستان مستقر باشند.
وی تصریح کرد: پروژه دهکده گردشگری شهرستان دنا باید ابتدا به صورت کارشناسی بررسی شود و در صورت تایید کارشناسان در خصوص اجرای آن مسئولان را حمایت می کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ایجاد شهرک کشاورزی با محوریت گلخانهای از سوی بخش خصوصی و با مشارکت جهاد کشاورزی انجام شود.
انتهای پیام/ش