فلفل سبز مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش می‌دهد و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

 بیماران قلبی فلفل سبز بخورندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل سبز حاوی ترکیباتی مانند ویتامین A ،C، سولانین، کلسیم، آهن، فسفر و مواد چرب است و همچنین برای بهبود میگرن‌های پر درد استفاده می‌شود.

فلفل سبز سیستم قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی و تحریک می‌کند و کمک می‌نماید تا تصلب شرایین و فشارخون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون و سطوح تری گلسیرید کاهش می‌دهد.


همچنین فلفل سبز مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش می‌دهد و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می‌کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماریهای قلبی عروقی دچار می‌شوند.

میوه‌های این گیاه به مقدار کم محرک اشتها و زیاد کننده ترشحات بزاق و تسکین دهنده بواسیرهای دردناک و التهاب دار است. به علت ضد باکتریایی بودن آن، مقاومت ناحیه ابتلا به عفونت معده‌ای و روده‌ای را افزایش می‌دهد و می‌تواند اسهال عفونی را درمان کند. همچنین، به عنوان داروی ضد ریزش مو نیز بکارمی رود. البته کسانی که دچار آلرژی و خارش هستند از مصرف فلفل سبز خودداری کنند.


منبع:شیما نیوز

انتهای پیام/

توصیه بیماران قلبی به خوردن فلفل سبز

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.