به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛سعید اهریزاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز در حاشیه بهرهبرداری از این پروژه گفت: مجموعه بزرگ ژیمنازیوم از جمله استخر، با امکانات مختلف در سال 1372 راهاندازی شده که تا به امروز هیچگونه تعمیرات اساسی در آن صورت نگرفته بود و با توجه به ایجاد زیرساختها و امکانات جدید همچنین استانداردهای جدید، بهداشتی، ایمنی، باز سازی و نوسازی آن ضروری بود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مطالعات فنی، نوسازی و بازسازی آن از سوی مدیریت امور فنی دانشگاه صورت گرفته است، افزود: کاشی کاری به وسعت یکهزار و500 متر مربع، مقاوم سازی استخر، دوجداره کردن پنجرها، رنگکاری کلیه سطوح، تعویض کلیه لولههای تاسیساتی از جمله گرمایشی و سرمایشی، هواسازی، تعویض فنهای تهویه و نصب فنهای قدرتمند سانتریفوژ، نورپردازی، اصلاح پروژکتورها، بندکشی، کف سابی و ... از جمله اقدامات صورت گرفته برای تجهیز، نوسازی و بازسازی استخر دانشگاه است.
به گفته وی، تربیت بدنی دانشگاه تبریز در سال 1336 با هدف توسعه و گسترش کلان ورزش در میان اقشار دانشگاهیان بهوجود آمده و در حال حاضر نیز با داشتن مجموعه ژیمنازیوم، استادیوم و سالنهای چند منظوره به عنوان یکی از دانشگاههای پیشتاز در حوزه توسعه ورزش همگانی و قهرمانی است.
در ادامه مدیر امور فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه تبریز نیز با بیان اینکه برای تجهیز و نوسازی این استخر 600 میلیون تومان هزینه شده است، یادآور شد: استخر سرپوشیده دانشگاه تبریز در فضایی به وسعت بیش از یکهزار و 200 متر مکعب نوسازی و بازسازی شده و در کنار این نوسازی و بازسازی، استخر کودک هم به وسعت30 مترمکعب ایجاد شده است.
یوسف حسینزاده با اشاره به ویژگیهای مهم استخر کودک افزود: طراحی زیبا، نورپردازی داخل آب و استفاده از آب سیرکوله که به صورت یکنواخت با آب استخر اصلی است و از ویژگی این استخر استفاده از سیستم سیرکوله آب هم دما با استخر اصلی است.
وی ایجاد نور پردازی داخل سالن استخر همچنین نورپردازی درون آب و ... را از دیگر اقدمات صورت گرفته بر زیبا سازی این پروژه برشمرد.
انتهای پیام/ش