به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،سیدرضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: کشت نشاء پیاز خارج از فصل در 9 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
وی پیش بینی کرد امسال 265 هزار تن پیاز تولید شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
کشت پیاز خارج از فصل تا بهمن ادامه دارد .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: برداشت محصول پیاز نیز از اواخر اسفند آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
سیدرضا امیری زاده گفت: محصول برداشت شده علاوه بر بازارهای تهران، اصفهان، یزد و فارس به کشورهای عراق و آسیای میانه نیز فرستاده می شود.
شهرستان های بندرعباس، رودان و میناب از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در هرمزگان است.
پیاز سرشار از ویتامینهای A و B و C ، آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می شود.
پیاز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت ها جلوگیری کند.
انتهای پیام/ز