به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کشوری که نتواند ماشین طراحی کند دانشگاه نمیخواهد ، توسعه زیست بوم علم، فناوری و نوآوری ماموریت اصلی ستاد انرژی، دانش آموزان خلاق امروز، آینده درخشان حوزه شناختی را نوید میدهند ، رویداد کارآفرینی رویان تک؛ نقطه آغازی برای توسعه کسب و کارها در اکوسیستم از جمله اخبار مهم معاونت در هفته گذشته است.
توسعه زیست بوم علم، فناوری و نوآوری ماموریت اصلی ستاد انرژی
سیروس وطن خواه مقدم دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت اظهار کرد: در گذشته سه ستاد مرتبط به حوزه انرژی شامل ستادهای نفت و گاز، بهینه سازی سوخت و انرژیهای تجدیدپذیر در معاونت علمی فعال بودند با ادغام این ستادها در غالب یک ستاد جدید با عنوان ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی فعالیت خواهند کرد. این ستاد چهار بخش اصلی نفت و گاز، بهینه سازی و بهره وری انرژی (در کل حوزههای انرژی)، انرژیهای تجدید پذیر و برق و نیرو دارد که همچون گذشته محور فعالیتهای ستاد ماموریتهای متوازنی است که از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ابلاغ شده است.
کشوری که نتواند ماشین طراحی کند دانشگاه نمیخواهد
سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: این به خاطر اشتباهاتی است که ما در حوزه فرهنگ داشته ایم، چرا وی تصریح کرد: این به نگاه نفتی که در جامعه به حوزه آموزشی وجود دارد برمی گردد باعث شده که دانشگاههای ما کمی عقب بمانند، وقتی به بچههای خود یاد میدهیم که معنی شغل تنها استخدام است و آن را ستایش میکنیم.
دانش آموزان خلاق امروز، آینده درخشان حوزه شناختی را نوید میدهند
کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی اظهار کرد: انتخاب پنج تیم در این دوره به عنوان برگزیدگان این رقابت ها نشان می دهد که ظرفیت خوبی در این حوزه وجود دارد و دانش آموزان خلاق امروز محققان آینده کشور خواهند بود و قطعا در پیشبرد علمی ایران نقش مؤثری را ایفا خواهند کرد.
خرازی ادامه داد: این مسابقات کشوری در حوزه علوم اعصاب شناختی در سطح دانش آموزی برگزار شد و حمایت ستاد از آن به منظور آشنایی بیشتر دانش آموزان با حوزه علوم شناختی است تا در آینده آگاهانه این حوزه را برای تحصیلات عالی خود انتخاب کنند.
نظام مخالفی با استارت آپها وجود ندارد
مهدی الیاسی معاون سیاست گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: باید توجه داشت که استارت آپها انتخاب نیست بلکه جریانی هستند که به صورت درون زا در کشور شکل گرفته اند.
معاون سیاست گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: برخلاف تصورات موجود، استارت آپها کپی برداری از یک جریان خارجی نبودند همه کشورهایی که از سرمایه انسانی برخوردار هستند و محیط علمی و خلاق دارند این استارت آپها را درون خود افزوده اند.
وی با اشاره به اینکه استارت آپها راه خود را پیدا کرده اند، گفت: خوشبختانه در معاونت علمی و از ابتدای شروع بحث استارت آپها همیشه به دنبال این بودیم که زیست بوم مناسبی برای استارت آپها به وجود آید و امروز این زیست بوم جهت رفع حواشی موجود و استقرار محیطهایی برای شروع کار و شتاب دهندهها راه خود را پیدا کرده اند.
رویداد کارآفرینی رویان تک؛ نقطه آغازی برای توسعه کسب و کارها در اکوسیستم
مرتضی ضرابی مدیرعامل شرکت فناوری اظهار کرد: این رویداد کارآفرینی به عنوان اولین رویداد علوم زیستی است که با استفاده از ضایعات زایمانی که عمدتا دور ریخته میشوند به ارائه مدل تجاری میپردازند.
مدیرعامل شرکت فناوری بنیاختههای رویان ادامه داد: ضایعات زایمانی از جمله بندناف، خون بندناف و جفت است که در این ایدهها و طرحهایی که ارائه میشوند به دنبال این هستیم همانند کاری که شرکت ها میکنند به جداسازی سلولهای بنیادین از آنها بپردازیم و برای درمان بیماریهای خونی همچون تالاسمی و سرطان خون از این ه استفاده کنیم.
انتهای پیام/