به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آناتولی، نتایج یک نظرسنجی در ترکیه نشان میدهد بیشتر مردم این کشور دیگر تمایل چندانی برای عضویت در اتحادیه اروپا ندارند.
بر این اساس، روند مذاکرات عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا در سال 2005 آغاز شد؛ اما از این سال به بعد به علت اوضاع سیاسی در این کشور و مخالفت برخی کشورهای اروپایی، تاکنون از حرکت بازایستاده است. مذاکرات ترکیه و اتحادیه اروپا در 35 سرفصل انجام می گیرد که تاکنون فقط 16 سرفصل آن آغاز شده و تنها یک سرفصل آن نیز به نتیجه رسیده و بسته شده است. بقیه سرفصلها برای گشوده شدن با موانع جدی مواجه هستند.
نتایج یک نظر سنجی در ترکیه نشان میدهد اکنون تنها 22.7 درصد از شهروندان این کشور بر این باورند که عضویت کشورشان در اتحادیه اروپا اقدام مثبتی است. حال آنکه در ژانویه سال 2015 نتایج نظرسنجی که در همین باره انجام گرفته بود نشان می داد 35 درصد از مردم این کشور عضویت در اتحادیه اروپا را برای آینده کشورشان مثبت میدانستند.
نتایج همین نظرسنجی نشان می دهد که 74 درصد از مردم ترکیه از اقدامات دولت علیه حزب کارگران کردستان(پ ک ک)، گروه تروریستی داعش و شبکه فتح الله گولن حمایت میکنند.
انتهای پیام/