به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خوراک ساده گوشت و کدو که برای مهمانیهای ناخوانده پیشنهاد میشود را در مدت زمان کمی میتوانید بپزید.
مواد مورد نیاز
گوشت (درشت خرد شده): 400 گرم
کدو (بخارپز شده): 6 عدد
گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
جعفری تازه (ساطوری شده): 50 گرم
سیر (خرد شده): 2 عدد
پیاز قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
فلفل قرمز: یک چهارم ق چ
هویج (خرد شده): 2 عدد
ساقه کرفس (خرد شده): 3 ساقه
پودر آویشن: 1 ق چ
فلفل کایین: یک دوم ق چ
برگ بو: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 3 ق س
روش پخت
1. قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را به آن افزوده تا کمی گرم شود. بعد گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و طلایی رنگ شود. بعد آن را از قابلمه خارج کنید.
2. سیر را به قابلمه حاوی روغن اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 30 ثانیه تفت دهید. بعد پیاز قرمز و فلفل قرمز را به آن افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3. کرفس و هویج را به مواد افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر سبزیجات را تفت دهید و از قابلمه خارج کنید.
4. گوشت را به سبزیجات افزوده و پودر آویشن و فلفل کایین را به آن اضافه و مخلوط کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و گوجه فرنگی و 4 پیمانه آب به آن اضافه کنید و برگ بو را در سطح آب قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کرده و به مدت 60 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
5. کدو را از قبل بخارپز کنید به مدت 10 یا 15 دقیقه (له نشود) را با پوست به صورت نواری ورقه کنید.
6. کدو را در بشقاب سرو ریخته و از مخلوط گوشت با استفاده از قاشقی در وسط آن بریزید و با مقداری جعفری (خرد شده) روی آن را تزیین و سرو کنید.
منبع:مجله سرآشپز
انتهای پیام/