شاهین سپهری فرمانده قرارگاه جهادی تداوم دفاع در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره نامگذاری هفتهای به نام هفته «حمایت از مردم یمن و میانمار» و نقش کشورهای اسلامی در حمایت از مردم این دو کشور، اظهار کرد: براساس دکترین دین مبین اسلام، فرمایشات قرآن کریم و ائمه یکی از ویژگیهای مسلمانان این است که نمیتوانند نسبت به مردم جهان به خصوص همنوعان خود بیتفاوت باشند.
فرمانده قرارگاه جهادی تداوم دفاع، ادامه داد: وظیفه همه کشورهای اسلامی است که نسبت به این موضوع حساس باشند و از مردم مظلوم میانمار و یمن حمایت کنند که مطابق معمول نیز جمهوری اسلامی ایران پرچمدار این موضوع، نه تنها در میان کشورهای اسلامی بلکه در سطح بینالملل بوده است.
وی با تأکید به این موضوع که نامگذاری هفتهای به نام هفته «حمایت از مردم یمن و میانمار» برکات زیادی به همراه دارد، تصریح کرد: اولین برکت این حمایت و نامگذاری عمق بخشی و تأثیرگذاری بیشتر و افزایش نفوذ جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالملل و در قلوب مسلمانان جهان است.
سپهری افزود: این موضوع؛ همبستگی دینی ملت ایران را افزایش میدهد و باعث میشود تا یک فضای وحدت همانند دوران جنگ تحمیلی میان ملت ایجاد شود. در آن زمان مردم با تفاوتهای فرهنگی و سلایق مختلف بر موضوع مقابله با دشمنی که دین و آموزههای آن را هدف گرفته بود تأکید داشتند.
فرمانده قرارگاه جهادی تداوم دفاع با بیان اینکه جنگ تحمیلی وفاق بزرگی را میان ملت ما به وجود آورد، خاطرنشان کرد: ملت ما در آن زمان جان، مال و ثروت خود را رها کردند و برای حمایت به جبههها رفتند که این یک برکت بزرگی برای جهان اسلام است که امروز نیز این موضوع وجود دارد.
وی در ادامه تأکید کرد: مطمئن باشید نامگذاری این هفته باعث وحدت بیشتر مسلمانان میشود، با توجه به اینکه میانمار فاصله زیادی با جغرافیای منطقهای ما دارد، این حمایت باعث شده تا گستره همبستگی مسلمانان افزایش یابد.
سپهری با بیان اینکه کشورهای حد فاصل ایران تا میانمار و بنگلادش در این همبستگی شریک شدند، اذعان داشت: رسانهها در حمایت از مردم این دو کشور نقش به سزایی دارند که خوشبختانه رسانههای ایران این کار را به خوبی انجام دادند.
فرمانده قرارگاه جهادی تداوم دفاع درباره حمایتهای آینده ایران از مردم مظلوم میانمار و یمن، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران اقداماتی را در زمینه حمایتهای تجهیزاتی چون مواد بهداشتی و غذایی انجام داده و در آینده نیز انجام خواهد داد؛ اما مهمترین کاری که ایران میتواند انجام دهد؛ با توجه به اینکه در مجامع و نهادهای بینالمللی عضویت دارد این است که موضوع حمایت از مردم این دو کشور را مطرح کند، چرا که ارتباطات و امکانات این کار را دارد.
وی با اشاره به نقش رسانههای جمهوری اسلامی ایران در این باره، گفت: رسانههای ایران باید خلأیی که به دلیل سانسور رسانههای غربی به وجود آمده را پر کنند و مردم جهان را نسبت به واقعه هولناکی که در حال وقوع است، آگاه سازند.
سپهری با اشاره به علت سکوت مجامع بینالمللی در قبال جنایات میانمار و یمن، گفت: سکوت مجامع بینالمللی عجیب نیست، چرا که حکام این مجامع توسط استکبار جهانی مدیریت میشوند. زمانی که پای جریان استکباری به موضوعی باز میشود طبیعتا منافع مجامع بینالمللی در سکوت و عدم آگاهی بخشی به مردم است، چرا که اگر مردم آگاه شوند قطعا نسبت به این اتفاقات بیتفاوت نخواهند بود و منافع آنها را به خطر خواهند انداخت.
فرمانده قرارگاه جهادی تداوم دفاع، افزود: امیدواریم روزی آزادی در جوامع بینالمللی به حدی برسد که آنها نتوانند چشم بر حقایق ببندند.
سپهری در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجامع بینالمللی توان ختم جنایتها در میانمار و یمن را دارند، خاطرنشان کرد: با وضعیتی که این مجامع دارند و با توجه به اینکه آبشخور آنها در آمریکا و اسرائیل است آنها توان ختم این جنایتها را ندارند، چرا که حیات و مهمات آنها بسته به انگشت اشاره این دو رژیم است؛ اما اگر کشورهایی مانند جمهوری اسلامی ایران و اعضای مظلوم و فراموش شده دنیا محور باشند حتما تأثیر به سزایی در پایان دادن به این جنایتها خواهند داشت.
انتهای پیام/