به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام گفت: میانگین برداشت زعفران خشک از هر هکتار مزارع این شهرستان چهار کیلو است و پیش بینی میشود امسال ۱۵ تن زعفران خشک از این مزارع برداشت شود.
خوشخو افزود: کشت زعفران با توجه به هزینه و آب بری کم آن، مقرونت به صرفه است و عملکرد بالایی در زمینه تولید دارد.
وی گفت: توصیههای تغذیهای توسط کارشناسان، روش صحیح و به موقع کاشت، مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز، اجرای طرحهای الگویی و برگزاری کارگاههای آموزشی از جمله اقدامات کارشناسی انجام شده این مدیریت برای کشاورزان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام افزود: شهرستان تربت جام با تولید سالانه بیش از ۲۸ نوع محصول زراعی و ۱۵ نوع محصول باغی به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی خراسان رضوی محسوب میشود.
خوشخو گفت: کشت زعفران نیمه اول تیرماه آغاز و از نیمه دوم مهرماه محصول آن برداشت میشود.
وی افزود: سال گذشته بیش از ۱۲ تن زعفران در تربت جام برداشت شده بود.
انتهای پیام /م. ط