به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛استخر تولید ماهی قزل آلای برای نخستین بار در کشور در قالب یک طرح تحقیقاتی 11 ساله با همکاری دانشگاههای ارومیه و تبریز در دانشگاه مراغه اجرا شده است.
رئیس دانشگاه مراغه گفت : اجرای این طرح در زمینی به مساحت یک هکتار حدود 3 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه در بر داشته است.
محمد علی لطف الهی گفت : در این طرح مواد حاوی امگا -6 به ترکیب غذایی ماهی قزل آلا اضافه و پس از صید ماهی این مواد مغذی وارد غذای انسانی می شود .
لطف الهی خاطرنشان کرد:گوشت سفیدی که از این طریق تولید می شود خاصیت ضد سرطانی داشته و از ابتلای انسان به بیماریها پیشگیری می کند.
وی افزود : استفاده از این نوع ماهی سه بار در ماه 70 درصد جلوی ابتلا به سرطان را گرفته و در افراد مبتلا به سرطان نیز جلوی رشد تومورها را می گیرد.
رئیس دانشگاه مراغه اضافه کرد : ظرفیت تولید این استخر 5 تن درسال است.
انتهای پیام/ش