غذای زائران اربعین به مدت ۱۰ روز در حرم امیرالمومنین (ع) توسط خادمان لرستانی پخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ دبیر ستاد مردمی اربعین در لرستان گفت: خادمان لرستانی روزانه ببش از ۱۲ هزار پرس غذا در آشپزخانه حرم حضرت علی (ع) تهیه و توزیع می‌کنند.

حجت الاسلام هبت الله هاشمی گفت: آشپزخانه حرم حضرت علی (ع) به مدت ۱۰ روز در اختیار آشپزان لرستانی قرار دارد ودر هر وعده بیش ۱۲ هزارپرس غذا پخت می‌شود.

وی گفت: از این تعداد غذا سهم ویژه‌ای برای زائران لرستانی در نظر گرفته شده است و زائران لرستانی میهمان سفره حضرت علی (ع) خواهند بود.

انتهای پیام/م

تهیه غذای زائران اربعین توسط خادمان لرستانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.