به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ جمشید زند رئیس اتاق اصناف استان در کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان اراک گفت: بهبود کیفیت آرد و نان مهمترین خواسته مردم استان مرکزی است که باید به این مهم توجه شود.
زند با بیان اینکه ۴۵۵ واحد صنفی نانوایی پروانه دار در اراک بین مردم نان توزیع میکنند، تغییرنکردن قیمت نان وبی کیفیت آردرا از دلایل تخلفات صنفی نانوایان عنوان کرد.
وی نظارت بر کیفیت آرد مصرفی، پیگیری رعایت دستورالعملهای بهداشتی در سطح نانوایی ها، نظارت بر تولید آرد مرغوب توسط کارخانجات تولید آرد، کنترل کیفیت و کمیت نان عرضه شده توسط نانوایی ها، بررسی مشکلات در حوزه آرد و نان استان و رسیدگی به شکایات و گزارشهای مردمی را از جمله اموری دانست که باید با جدیت پیگیری شود.
انتهای پیام / ج