به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چهارشنبه در حکمی مسعود شمس بخش را به سمت "مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی" وزارت علوم منصوب کرد.
متن این حکم به شرح زیر است:
احتراماً و با عنایت به تجارب ارزشمند جناب عالی و شناخت از ماموریت های آموزش عالی، به موجب این ابلاغ به سمت مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال به عنوان سیاست های محوری دولت تدبیر و امید و در راستای اجرای برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و با بهره گیری از تمام توان در این حوزه در انجام وظایف محوله، موفق باشید.
توفیق جنابعالی را در این راه و با رعایت منشور اخلاق دولت تدبیر و امید از خداوند مسئلت دارم.
مسعود شمس بخش، متولد سال ۱۳۴۰ در شهرستان بروجرد، دانشیار رشته ویروس شناسی ملکولی در دانشگاه تربیت مدرس است. راهنمایی و مشاوره بیش از ۸۵ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد، چاپ بیش از ۱۴۰ مقاله علمی - پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بینالمللی، ارائه بیش از ۲۰۰ مقاله در همایشها و کنفرانسهای ملی و بینالمللی بخشی از سوابق علمی دکتر شمس بخش به شمار می رود. وی همچنین به مدت سه سال (از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲) عضو هیات مدیره انجمن بیوتکنولوژی بوده و عضویت در هیات تحریریه چند مجله علمی- پژوهشی را نیز برعهده داشته است.
از جمله سوابق علمی – اجرایی شمس بخش می توان به مدیر گروه، معاون آموزشی دانشکده، معاون پژوهشی دانشکده، مدیر کل آموزش دانشگاه و رئیس دانشگاه ایلام اشاره کرد. مدیرکل جدید دفتر وزارتی وزارت علوم همچنین در دو دهه گذشته نیز در سطوح مختلف آموزش عالی کشور فعالیت داشته است که از آن جمله می توان انجام مسئولیت در سمت های مدیر کل دفتر بودجه و تشکیلات، مدیر کل دفتر بهره وری، مشاور معاون آموزشی، مشاور رئیس مرکز هیاتهای امنا و هیاتهای ممیزه وزارت علوم را نام برد.
افزون بر این، شمس بخش، عضو هیات ممیزه، هیات امنا و کمیسیون دائمی چند موسسه بوده و ریاست کمیسیون دائمی هیاتهای امنای دانشگاههای منطقه جنوب غرب و دانشگاه ایلام را برعهده داشتند.
پیش از این، عبدالحسین فریدون (پسرعموی رئیسجمهور) به مدت چهار سال به عنوان مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی فعالیت می کرد.
غلامی، وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه ای خطاب به فریدون، از تلاشها و خدمات ارزشمند وی در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و سپاسگزاری کرد.
منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در حکم دیگری حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب را برای مدت چهار سال دیگر در سمت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ابقا کرد.
در این حکم آمده است:
به استناد ماده "۱۳" اساسنامه دانشگاه ادیان و مذاهب مصوب جلسه ۲۱۷ مورخ ۲۸/۱۰/۸۹ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و به پیشنهاد هیئت امنای مورخ ۱۳/۰۷/۹۶ دانشگاه مذکور، به موجب این حکم به مدت چهارسال دیگر به سمت ریاست آن دانشگاه ابقا می شوید.
توفیق جنابعالی را در انجام وظایف از خداوند متعال خواستارم.
انتهای پیام/