سالانه ۹ هزار و ۵۷۸ تن گوشت سفید در میاندورود تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید شبر موسوی مدیر جهاد کشاورزی میاندورود گفت: سالانه ۹ هزار و ۵۷۸ تن گوشت سفید در شهرستان میاندورود تولید می‌شود.

وی افزود: شهرستان میاندورود دارای ۶۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۸۴ هزار قطعه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تولید جوجه یک‌روزه در این شهرستان را سالانه ۱۱ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۴۷۸ قطعه عنوان کرد و گفت: ۱۲ مزرعه با ظرفیت ۳۳۱ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ مادر گوشتی با تولید ۲۱۲ تن تخم‌مرغ در این شهرستان وجود دارد.

موسوی ضمن اشاره به مزایای گوشت سفید افزود: گوشت مرغ یکی از مهم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.

وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده غذا‌هایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند می‌توانند از بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.

انتهای پیام/آ

افزایش تولید گوشت سفید در میاندرود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.