به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجتالاسلام والمسلمین مرتضی عباسی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در کارگاه توانمندسازی فعالان فرهنگی اظهار کرد: با توجه به نقش ویژه دانشجویان در فعالیتهای جمعی و حضور دانشآموختگان در عرصههای مدیریتی در کشور نیاز است تا دانشگاههای کشور موضوع توانمندسازی فرهنگی را در کنار موضوعات علمی جدی قلمداد کنند تا شاهد ارتقای کیفی موضوعات گوناگون در کشور باشیم.
وی افزود: مسئولیتپذیری و برنامهریزی از موضوعات ضروری برای تربیت نسل جوان است و واحدهای فرهنگی دانشگاه باید روی این موضوع سرمایهگذاری کند که در این عرصه مدیریتی فرهنگی، نحوه استفاده از فضای مجازی از بهترین روشهای توانمندسازی فعالان در دانشگاهها قلمداد میشود.
عباسی اظهار کرد: دانشگاههای کشور باید برای رفع مشکلات گوناگون به تربیت دانشجو بپردازند و از آنجایی که حل تمام مشکلات نیازمند فرهنگسازی و آگاهسازی است باید دانشجویان نگاه فرهنگی به موضوعات گوناگون داشته باشند.
معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جمع تشکلهای فرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: رویکرد اجتماعی محور این دانشگاه و حضور دانش آموختگان این دانشگاه در عرصههای علمی، فرهنگی و اجتماعی موجب شد تا با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه کارگاههایی نظیر مقررات و حقوق دانشجویی، اخلاق تشکیلاتی، سواد رسانه، مسئولیت پذیری اجتماعی، سیر جنبش دانشجویی، برنامهریزی فرهنگی و موضوعات فقه پوشش و حجاب و آزادی را پایهگذاری کنیم که امیدواریم با استمرار موضوعات مطرح شده شاهد تحولات بزرگی در جامعه باشیم.
وی افزود: امروزه تک بعدی بودن دانشجویان راهگشای حل مشکلات نیست بلکه به کارگیری اندوختههای علمی در تشکلهای دانشجویی و سپس در سطح کلان میتواند زمینهساز رشد فردی، اجتماعی و حل مشکلات گوناگون جامعه باشد.
عباسی یادآور شد: برنامهریزی و هدفگذاری روی تشکلهای دانشجویی و فعالسازی برنامههای فرهنگی همراه با مهارتافزایی دانشجویان سبب میشود تا فارغالتحصیلان دانشجویان به عنوان سرمایه اجتماعی جامعه ایفای نقش کنند و شاهد رفع بسیاری از مشکلات جامعه به دست دانش آموختگان کشور باشیم.
انتهای پیام /