به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛ پیر حسین کولیوند سرپرست اورژانس کشور بابیان اینکه هر مرز یک بیمارستان سیار عمومی دارد که میتواند خدمات خودش را ارائه دهد، افزود: بیمارستان سیار شلمچه مجهز به اتاق عمل، آزمایشگاه و بخشهای ویژه هم هست و هر مرز یک بیمارستان سیار ویژه دارد که درمانگاهها و امکانات بسیار مناسبی در آن مستقر است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: حدود 6 هزار نیرو دانشگاههای پزشکی منتهی به مرزها را یاری میکنند که شامل متخصصهای پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و مدیریت مبارزه با بیماریهای واگیر هستند البته مرزهای شرقی هم توسط همکاران بهداشت ما پایش و رصد میشوند.
کولیوند با اشاره به اقدامات آموزشی بهداشتی انجامشده، افزود: کتابی هم تحت عنوان راهنمای سلامت به زائران چاپشده که تقدیم زائرن میشود و کمککننده در امر پیشگیری است که در این کتاب هر آنچه مردم باید انجام دهند تا سالم بمانند توضیح دادهشده است.
وی گفت: سایر دستگاهها مانند پلیس و اداره راه هم باید کمک کنند تا حادثهای رخ ندهد هرچند همکاران ما در هرکجا که نیاز به خدمات سلامت باشد لحظهبهلحظه حضور دارند و دسترسیها هم بسیار راحت و آسان است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور افزود: تدابیری که مسئولان امر و مسئول اورژانس دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام دادهاند قابلتقدیر است و از مسئولان امر نیز تشکر میکنم که این خدمت را توانستند ایجاد کنند و در خدمت زائران باشند.
کولیوند بابیان اینکه تاکنون 27 هزار نفر در شلمچه مراقبتهای درمانی داشتند، گفت: همه این افراد نیز درمان و مرخص شدند.
وی افزود: در مرزهای دیگر به دلیل سنگینی تردد آمار ما بیشتر است و آمار قابلتوجهی است. بالگردهای اورژانس هوایی هم اینجا مستقر هستند که در صورت نیاز خدمترسانی کنند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: ازنظر بهداشت و درمان اصلاً جای نگرانی نیست و ساختارهای مناسبی در این راستا در شلمچه ایجادشده است.
انتهای پیام/د