جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: هم اینک ۲۳ واحد مرغداری صنعتی گوشتی با ظرفیت تولید ۵۷۶ هزار و ۳۲۰ قطعه در هر دوره، در این شهرستان فعال است.

فعالیت ۲۳ واحد مرغداری صنعتی گوشتی در ایرانشهربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مجید فیاضی  جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر اظهار داشت: تولید سالانه افزون بر هفت هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید ایرانشهر را به عنوان یکی از مناطق پرورش مرغ در سیستان و بلوچستان مطرح کرده است.

وی تصریح کرد: ۱۵ واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان سبب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ انجام شود.

فیاضی بیان کرد: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ نفر در مرغداری‌های ایرانشهر مشغول به کار هستند، گفت: مرغ‌های تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه می‌شود.

جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: مصرف سالانه این شهرستان حدود ۶ هزار تن گوشت مرغ است.

فیاضی افزود: همچنین یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار ۱۶ هزار قطعه در روز، نیز در شهرستان ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغ‌های تولیدی دارد.

 ایرانشهر در ۳۴۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

انتهای پیام/ع

بیش از ۸۰۰ نفر در مرغداری‌های ایرانشهر مشغول به کار هستند

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار