به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ شیرزاد نجفی، مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان در ستاد مدیریت بحران لرستان در سخنانی با اشاره به اینکه سالانه حدود دو میلیون هکتار از سطح جنگل ها و مراتع دنیا دچار حریق می شوند گفت: این عدد در کشور ۱۷ هزار هکتار و در لرستان دو هزار هکتار است.
وی با بیان اینکه شهرستان ها استان را در سه گروه خیلی بحرانی، بحرانی و نیمه بحرانی در زمینه آتش سوزی جنگل ها تقسیم بندی کرده ایم گفت: در این راستا دوره چگنی، پلدختر و کوهدشت به عنوان شهرستان های خیلی بحرانی، شهرستان های خرم آباد، الشتر، نورآباد، الیگودرز، دورود و رومشکان به عنوان بحرانی و شهرستان های بروجرد و ازنا نیز به عنوان شهرستان های نیمه بحرانی در زمینه آتش سوزی جنگل ها معرفی شده اند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه ۱۵۰ نقطه بحرانی در جنگل های استان شناسایی شده است گفت: امسال ۴۶۰ دیده بان را برای حفاظت از جنگل ها و مقابله با آتش سوزی ها به کارگیری شد.
نجفی با بیان اینکه در سال ۹۴ حدود ۶۵ مورد حریق جنگل ها را در استان داشته ایم که دو هزار و ۲۶۶ هکتار از سطح جنگل های استان دچار آتش سوزی شد گفت: همچنین در گذشته ۴۸ مورد حریق داشتیم که ۸۸۴ هکتار از جنگل ها در آتش سوخت.
وی همچنین تعداد آتش سوزی در سطح جنگل های استان در سالجاری را ۱۸ مورد عنوان کرد و گفت: در این آتش سوزی ها نیز ۲۳۹ هکتار از جنگل های استان از بین رفت.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه میزان آتش سوزی جنگل های لرستان طی امسال نسبت به سال گذشته ۷۲ درصد کاهش یافت گفت: ۸۰ درصد از مجموع ۲۳۹ هکتار جنگل که در آتش از بین رفت مربوط به شهرستان دوره چگنی بود.
نجفی علت کاهش آتش سوزی جنگل های استان طی امسال را به کارگیری ۴۶۰ نفر دیده بان اعلام کرد و گفت: خرید تجهیزات و گشت های شبانه روزی نیز از دیگر دلایل این امر بوده است.
وی بیان داشت: متاسفانه این تعداد دیده بان هنوز ریالی پول نگرفته اند که در جلسه قبل مصوب شد سازمان برنامه و بودجه استان مبلغی را برای دستمزد این نیروها پرداخت کند که هنوز پرداخت نشده است.
انتهای پیام/د
وقوع ۱۸ مورد آتشسوزی در جنگلهای لرستان