به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ مروتامیری، مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر با بیان اینکه سطح باغات انگور در ملایر 10 هزار و 600 هکتار است که از این وسعت 10 هزار و 270 هکتار سطح باغات بارور و 330 هکتار غیربارور است افزود: امسال به علت سرمازدگی عملکرد در واحد سطح 16 هزار و 500 کیلوگرم در هکتار بوده که سبب افت 25 درصدی محصول شد.
وی گفت: از 170 هزار تن تولید انگور در سال 96، 125 هزار و 800 کیلوگرم انگور تبدیل به کشمش میشود که معادل 74 درصد کل تولید باغات شهرستان است.
علی مروتامیری با اشاره به تولید انواع فرآوردههای انگور اظهار داشت: تولید 31 هزار و 450 تن کشمش معادل 74 درصد، تولید 23 هزار و 588 تن کشمش تیزابی معادل 75 درصد و تولید 6 هزار و 290 تن کشمش آفتابی معادل 20 درصد به عنوان فرآوردههای انگور در ملایر تولید شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر به تولید 1573 تن کشمش گوگردی(کالیفرنی) معادل 5 درصد تولید 2550 تن سایه خشک معادل 6 درصد و تولید 3400 تن تولید شیره انگور معادل 8 درصد فرآوردههای انگور در شهرستان توسط باغداران اشاره کرد.
وی با بیان اینکه 9 درصد انگور تولیدی معادل 15 هزار و 300 تن تازهخوری میشود بیان کرد: امسال از یک درصد از انگور برداشت شده معادل 1700 تن آبغوره و از 2 درصد انگور معادل 3400 تن سرکه، شربت و باسلق تولید شده است.
انتهای پیام/ ش