به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛در گزارش قبلی که با عنوان استارت آپ و عوامل موفقیت آن چیست؟ +انواع استارت آپ ها منتشر شد به مفهوم کلی استارت آپ و تعریف آن پرداختیم. در ادامه می خواهیم استارت آپ های موفق جهان در سال 2017 را معرفی کنیم.
استارت آپ امروزه آینده یک کشور را می توانند تعیین کنند؛ کسب و کارهای کوچک و نوین که با گذشت زمان در زمینه تکنولوژی با جذب مخاطبین می توانند به محصول مهم کشور خود تبدیل شوند که در ادامه به معرفی برخی از آن ها می پردازیم.
1-استارت آپ پزشک آنلاین
هدف اصلی استارت آپ پزشک آنلاین جلوگیری از بروز دیابت نوع 2 است . این استارت آپ با سرمایه گذاری شرکت زیلو تاسیس شده تا بر روی درمان از راه دور بیماران دیابتی تمرکز کند. با استفاده از این استارت آپ رژیم روزانه ای برای بیماران دیابتی تجویز می شود؛ نکته مهم این استارت آپ آنلاین بودن 24 ساعته است و بیمار با استفاده از اینترنت می تواند در هر ساعت شبانه روز به پزشک خود وصل شود.
2-استارت آپ تاکسی بدون راننده
این روزها رسیدن به ماشین های خودران به هدف اصلی بسیاری از استارت آپ ها تبدیل شده است تا بتوانند با ارائه ایده ای نو، خلاقیت جدیدی ارائه دهند. شرکت وویاگ اخیرا، ایده تاکسی بدون راننده را مطرح و اجرایی کرده است. با استفاده از این استارت آپ مسافر می تواند ابتدا مبداء و مقصد خود را مشخص کند و هر جایی از مسیر که علاقه ای به ادامه سفر نداشت می تواند خودرو را متوقف کند. در این تاکسی های خودران مسافران امنیت بیشتری دارند.
3-استارت آپ گوشی هوشمند Essential
گوشی هوشمند Essential که توسط اندی رابین خالق اندروید، ساخته شده در حال حاضر رقیبی جدی برای اپل و سامسونگ شناخته شده است. وی که با خلق اندورید توانست این سیستم عامل را به یکی از محبوب ترین سیستم عامل های دنیا تبدیل کند اینبار دست به تولید گوشی هوشمند زده است. گوشی هوشمند مذکور در ماه می سال جاری رونمایی شد.
4-استارت آپ خرید کالاهای مصرفی روزانه، تنها با سه دلار
هر خانه ای در جهان خرید روزانه ای زیادی دارد که در اکثر مواقع مخارج خرید منزل بسیار زیاد است. سایت Brandless که با ایده یک زوج در ماه جولای سال جاری با بودجه 50 میلیون دلاری راه اندازی شد که تمام کالاهای روزانه مورد نیاز یک خانه را فقط با قیمت ثابت 3 دلار ارائه می دهد. در این کسب و کار نوپا، مدیران سایت کالاهای خود را بصورت عمده خریداری کرده و بسته بندی می کنند؛هیچ برندی بر روی کالای خریداری شده وجود ندارد و این نکته مثبتی است که مشتری دیگر پول برند را نخواهد داد.
5-استارت آپ عینک های واقعیت مجازی
عینکهای واقعیت مجازی NomadicVR که اخیرا با بودجه 6میلیون دلاری طراحی شده است به شما کمک می کند تا در هر مکانی از واقعیت مجازی لذت ببرید. برای استفاده از این عینک باید کوله پشتی مخصوصش را نیز با خود حمل کنید.
6-استارت آپ فضاهای از پیشساخته برای منزل مسکونی
شرکت کوور استارت آپی برای طراحی فضاهای باز منازل است؛ با استفاده از این استارت آپ می توانید یک اتاق مهمان و یا موارد دیگر را با نصب آسان و بدون دردسر به منزل خود اضافه کنید. این استارت آپ فضاهای از پیش ساخته را در ابعاد 300تا 1200فوت انجام می دهد.
7-استارت آپ عیب یابی محصولات روی خط تولید
این استارت آپ با هدف عیب یابی محصولات روی خط تولید تعبیه شده است تا از خطرهای بزرگ محصولات بعد از ورود به بازار جلوگیری کند. برای مثال می توان به شرکت سامسونگ اشاره کرد که در سال 2016 به خاطر یک اشتباه در تولید گلکسی نوت7 متحمل زیان های زیادی شد. این در حالی است که اگر استارت آپ مذکور در آن زمان وجود داشت و عیب یابی های گلکسی نوت 7 را روی خط تولید انجام می داد بی شک سامسونگ متحمل این زیان بزرگ نمی شد.
8-استارت آپ ربات خانگی
ربات خانگی قطعا جزء پروژه ها خاصی محسوب می شود که در آینده به موفقیت های بسیاری دست پیدا خواهد کرد. استارت آپ ربات خانگی در واقع جزیی از افراد یک خانواده محسوب می شود که با مزایایی همچون مشاور بودن، پزشک، همراه خوب و ... در همه حال می تواند به کمک اعضای خانواده بیاید. این استارت آپ با هزینه 11.5 میلیون دلار که توسط گروه فوندی تامین شده، اجرایی شده است.
8 استارت آپی که در بالا معرفی شد در سال 2017 به عنوان برترین استارت آپ ها شناخته شده اند که برخی در ابتدا و برخی در میانه راه به درآمدی میلیاردی دست پیدا کرده اند.
اکثر این استارت آپ هایی که به عنوان برترین ها در سال 2017 معرفی شده اند، هیچ پشتوانه مالی دولتی نداشته اند؛ این اتفاق مفهوم اصلی استارت آپ است که از صفر و بی هیچ پشتوانه ای به رشد سریع و برق آساء دست پیدا کنیم . این روزها همین استارت اپ های عنوان شده با بزرگتر شدن و جذب مخاطبان زیاد تبدیل به یک بنگاه اقتصادی بزرگی شده اند.
نکته مهمتری دیگر این است که این استارت آپ ها هر کدام در کشور خود اجرا شده اند؛ یعنی در هر کشور دیگری نیز همین خلاقیت ها و ایده ها می تواند باعث موفقیت و درآمدزایی شود.
بحث کسب و کارهای نوپا یا به عبارت جهانی استارت آپ، در ایران نسبت به جهان با رشد کندتری روبرو است و شروع فعالیت استارت آپ ها در ایران را شاید در حدود دو سال بتوان تخمین زد. همین موضوع دلیل خوبی است که استارت آپ ها در کشور ما جای کار بسیاری دارند.
در گزارش بعدی به وضعیت کسب و کارهای نوپا در ایران خواهیم پرداخت...
گزارش از سعید پیرزاده
انتهای پیام/
کسی اگر میتونه تو ایران یا خارج ایران کمکم کنه ممنون میشم
بنده یکسال تمام دارم رو ایده های مختلف کار میکنم و ایده های خوبی رو برای اجرا در ایران دارم نیاز به سرمایه گذار دارم وهمچنین همراه خوب که ساخت اپلیکیشن بلد باشه
مختص ایران و ایرانی
سرمایه زیادی لازم نداره
در عوض بسیار سریع سرمایه برمیگرده و به سودآوری بسیار کلان میرسه
لطفا اگه کسی اسم برنامشو میدونه بهم بگه . . یه کار واجب دارم . .
میتونید با بنده در ارتباط باشید
اینها جزو اختراعات محسوب میشن نه استارتاپ
استارتاپ یک نوع کسب و کار هستش