۴۲۴ تن عسل سالانه با میانگین ۱۰.۲ کیلوگرم از هر کلنی در شهرستان قائمشهر تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی شعبانی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر با اشاره به اینکه شهرستان قائمشهر دارای ۴۲ هزار کلنی زنبورعسل با تولید سالانه ۴۲۴ تن عسل با میانگین ۱۰.۲ کیلوگرم در هر کلنی است، گفت: تغذیه زنبورعسل در فصل پاییز دارای اهمیت بسیار بالایی است.

وی بر لزوم تغذیه زنبورعسل در فصل سرما تاکید کرد و افزود: تغذیه پاییزه بعد از برداشت عسل و آخرین مهاجرت کلنی‌های زنبورعسل برای زمستان گذرانی است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر گفت: از اواخرتابستان و اوایل پاییز که به تدریج هوا سردی می‌شود، باید تغذیه زمستانی و ذخیره برای جمعیت زنبور فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه یک زنبوردار علاقمند همیشه پس ازبرداشت عسل در آخرتابستان، به اندازه‌ی کافی عسل در کندو می‌گذارد، افزود: این کار باعث می‌شود در صورت طولانی شدن سرما، جمعیت زنبور در اثر تمام شدن ذخیره غذایی کندو و گرسنگی تلف نشود.

انتهای پیام/ر

تولید عسل در قائمشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.