به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حسن فخرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در نشست بررسی روند برخورد با مواد غذایی غیربهداشتی و فاسد افزود: برای کنترل سلامت محصولات غذایی، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت موارد غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته را شناسایی و با متخلفان برخورد جدی به عمل میآورند.
وی با تاکید برپایش کیفیت بهداشتی مواد غذایی درانبارها افزود: به منظور تامین سلامت شهروندان و ارتقای شاخصهای کیفی غذایی، همه انبارها، سولهها و عمده فروشیهای بزرگ شهرک صنعتی و حاشیه شهر بازرسی و کیفیت بهداشتی آنها پایش میشود.
فخرایی گفت: در این ارتباط پرونده متخلفان برای رسیدگی به مراجع قضایی استان بوشهر ارجاع داده شد.
وی یادآور شد: نظر به اینکه عرضه مواد غذایی تابع شرایط خاص بهداشتی است و دراین ارتباط مشخصات، تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهره برداری، ساخت و شرایط نگهداری محصولات مانند پالت، تهویه، روشنایی و درجه حرارت ملاک ارزیابی قرار میگیرد که درصورت مشاهده تخلف با متخلفان طبق قانون ماده ۱۳ برخورد جدی میشود.
انتهای پیام/ف