به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تارت گوجه فرنگی فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
* میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم خمیر:
آرد: 3 پیمانه
آب: یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
مواد لازم سس:
فلفل قرمز: 6 عدد
روغن زیتون: یک دوم پیمانه + 3 قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): یک کیلوگرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
برگ بو: 2 عدد
پودر آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: 1 عدد
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
طرز تهیه:
برای تهیه سس، ابتدا فلفل قرمزها را در فر قرار داده و کباب کنید. سپس پوست آنها را جدا کرده، خرد کنید و کنار بگذارید. سیر ریز خرد شده را در روغن زیتون حدود 5 دقیقه تفت دهید تا عطر و بوی آن بلند شود. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، رب گوجه فرنگی، برگ بو، پودر آویشن، فلفل قرمز پودر شده و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 دقیقه روی حرارت بپزند و گاه گاه هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و فلفل کباب شده و خرد شده را اضافه کنید.
برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید، آب را به تدریج اضافه و مخلوط کنید، خمیر را به خوبی ورز دهید، خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را به اندازه بشقاب پهن کنید. مقداری روغن زیتون روی چهار عدد از خمیرها بریزید و آنها را در قالب های تارت کوچک چرب شده قرار دهید. سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید. سس را روی خمیرها پخش کنید. بقیه خمیرها را روی مواد داخل قالب ها بگذارید. زرده تخم مرغ کمی زده شده را با برس روی آنها بمالید و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تارت ها بپزند، سپس سرو کنید.
منبع:ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/