به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افراد مبتلا به بیماری فشارخون بالا هستند توصیه میکنند به جای مصرف نمک در رژیم غذایی خود از فلفل درصورت نداشتن حساسیت غذایی استفاده کنند.
براساس پژوهشها مصرف فلفل اثری مشابه نمک بر مغز میگذارد و به این ترتیب فرد دیگر تمایل چندانی به مصرف نمک پیدا نمیکند و فشارخون او ثابت میماند.
بیماری فشارخون بالا یکی از خطرناکترین بیماریها در دنیا است و سبب ابتلای فرد به بیماریهای قلبی عروقی، سکته مغزی و حتی مرگ میشود، کنترل این بیماری با استفاده از رعایت رژیم غذایی، درمان دارویی و اصلاح سبک زندگی انجام میشود.
براساس آمارها تنها درکشور آمریکا بیش از ۷۵ میلیون نفر به بیماری فشارخون بالا مبتلا هستند و کارشناسان هشدار میدهند که این بیماری روند افزایشی در دنیا دارد و سازمان بهداشت جهانی در تلاش برای کنترل بیماری در کشورهای مختلف است.
تحقیق در زمینه اثر مصرف فلفل بر کاهش فشارخون توسط دانشمندان دانشگاه چانگینگ در کشور چین انجام شده است. کارشناسان دریافتند کپسایسین موجود در فلفل بر اشتها و مذاق افراد اثر میگذارد و میتواند سبب کاهش تمایل آنها به مصرف نمک شود.
در پژوهشی همسو دانشمندان دریافتند افرادی که به طعم غذاهای تند علاقه دارند دارای فشار خون متعادلی هستند و درصد ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و یا سکته قلبی و مغزی در آنها کمتر است.
از جمله دیگر عاملهای افزایش فشارخون کمبود ماده معدنی منیزیم دربدن است، درصورت کاهش این ماده دربدن با نظارت پزشک میتوان از مکملهای تقویتی یا خوراکیهای حاوی آن مانند تخمه کدو، بادام هندی، شکلات تلخ، تخم کتان، جوانه گندم، موز، گردو، لوبیا، اسفناج، بامیه، زیره، کنجد و کلم بروکلی استفاده کرد.
اکنون در دنیا میزان مصرف نمک توسط مردم چندین برابر میزان دوز مجاز آن است و این باعث میشود تا افراد در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله فشارخون بالا قرار داشته باشند.
کارشناسان توصیه میکنند افراد مصرف انواع فلفل را در رژیم غذایی خود داشته باشند، زیرا سبب تنظیم فشارخون و نیز جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی، چون چون دیابت، سندرم متابولیک و نیز سرطان میشود.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/