به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر دادمهر، رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به واردات برخی روغن ها گفت: واردات روغن سرخ کردنی به دلیل حمایت از تولید داخل و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی ممنوع است.
دادمهر ادامه داد: اگر روغن به صورت خام وارد کشور شود و در کارخانجات تولیدی تصفیه و فرآیندهای دیگر تولید بر روی آنها انجام می شود و با برچسب گذاری و ذکر برند داخلی باشد ممانعتی در واردات نخواهد داشت.
انتهای پیام/