به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان بیان کرد: با کارشناسیهای به عمل آماده بهطور میانگین هزینه برای نصب هر انشعاب برای شرکت توزیع برق لرستان نزدیک به ۴ میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه قبل از گرانی قیمت کنتورهای تحویلی به خانوادههای محترم شهدا و بستگان درجه ۱، کمیته امداد و بهزیستی مجانی بود، افزود: اخیرا انشعاب برق برای جانبازان، ایثارگران و رزمندگان نیز به صورت مجانی انجام میگیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان ادامه داد: در گذشته انشعاب برق برای روستاییان به ازای هر انشعاب فقط ۴۷۰ هزار تومان و برای انشعابات شهری یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان دریافت میشد.
وی افزود: با توجه به سطح درآمدی پایین مرردم استان و سایر موارد شرکت توزیع برق لرستان درآمد قابلتوجهی کسب نمیکند
خودنیا خاطرنشان کرد: سال ۹۴ برای حمایت از صنعت برق قانونی به تصویب رسید که طی آن وزارت نیرو موظف است تا سال ۱۴۰۱ هزینهها و درآمدهایش یکسان باشد یعنی یارانه به این حوزه تعلق نگیرد.
وی با بیان اینکه ما سالیانه هزینه انشعاب را افزایش میدادیم تا به این میانگین تعیینشده یعنی ۴ میلیون تومان برسیم ادامه داد: فروش انرژی نیز باید سالی ۱۰ درصد افزایش دهیم تا سال ۱۴۰۱ به این قانونی که مجلس تصویب کرده و مجوز آن را نیز به وزارت نیرو داده دست یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به افزایش ۱۸ درصدی قیمت انشعاب در شهرها و ۲۳ درصدی در کلانشهرها اعلام کرد: امسال ۴۷۰ هزار تومان هزینه انشعاب روستایی را به حدود ۶۰۰ هزار تومان و یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان انشعاب شهری را به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار افزایش دادیم.
وی اظهار کرد: بر اساس قانون مجلس این افزایش ۱۸ درصدی به خزانه دولت واریز و بعداً ۱۵ درصد آن سهم برق منطقهای و ۸۵ درصد آن به شرکت توزیع داده میشود و حتی این مقدار کفاف هزینههای شرکت را نمیدهد.
خودنیا گفت: مطلع هستیم که فشار زیادی برای خرید انشعاب به مردم وارد میشود بدین سبب به تمام مدیریتهای توزیعی ابلاغ کردیم که واگذاری انشعاب بهصورت اقساط صورت گیرد.
وی افزود: به جز آپارتمانها و مجتمعها مسکونی و تجاری پرداخت هزینه انشعاب بدینصورت است که در مرحله اول ۵۰ درصد و مابقی طی سه قسط پرداخت گردد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال حدود ۱۱ هزار انشعاب واگذار شده است، افزود: از این تعدا حدود یک هزار و ۶۰۰ انشعاب بهصورت مجانی بوده و ۹ هزار و ۴۰۰ انشعاب باقیمانده حدود ۴۰ درصد غیر مجاز بودهاند و تبدیل به انشعاب مجاز شدند.
وی با اخطار به کسانی که کنتورها را دستکاری میکنند، بیان کرد: در قانون جدید این عمل جرم محسوب میشود و دادگاه رسماً دستکاری کنتور را یک تا ۵ میلیون تومان جریمه و بعضاً زندانی میکند و این بهجز جریمهای است که اداره برق دریافت میکند.
خودنیا افزود: به احتمال زیاد حدودا ۱۸ هزار انشعاب دستکاری شده در کنتورها داریم.
انتهای پیام/م