![افتتاح یک هتل پنج ستاره با حضور وزیر میراث فرهنگی در شیراز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/15/19534174_481.jpg)
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از کشاورزان استان مازندران به دلیل مناسب نبودن شرایط آب و هوایی و رسیدن زودتر به بازدهی مالی، محصولات کشاورزی خود مانند نارنگی را با رنگ سبز از درخت میچینند.
میوههای سبز در واحدهای درجه بندی و بسته بندی به مدت 2 تا 4 روز و در دمای 23 تا 27 درجه با گاز اتیلن قرار میگیرند تا به نارنجی تغییر رنگ دهند.
انتهای پیام/