به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ جعفرصادق اسکندری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در همایش تجلیل از فعالان حوزه گندم، آرد و نان با بیان اینکه 4 هزار و 200 واحد صنفی نانوایی در استان فعالیت دارند،افزود: ۱۳ هزار نفر بطور مستقیم در واحدها ی صنفی نانوایی مشغول فعالیت هستند.
اسکندری بر بهداشتی نمودن فعالیت های نانوایی و کاهش افزودنی های غیر مجازبه نان تاکید کرد وافزود: موضوعاتی نظیر نداشتن تخلفات در اداره تعزیرات حکومتی، بهداشت پخت و محل مناسب برای نگهداری و ذخیره آرد، بهداشت فردی، داشتن تجهیزات، کیفیت نان، رضایت مشتری و حسن شهرت و نوسازی و باز سازی واحدهای نانوایی از دلایل انتخاب نانوایان نمونه است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین سهم نان در استان مربوط به نان روغنی است بیان کرد: متاسفانه براساس نظر کارشناسان، این نوع نان بهداشتی نبوده و بنابراین سعی شده راهکارهایی برای ارتقاء کیفیت نان انجام شود.
اسکندری با ابراز خرسندی از اینکه آذربایجانغربی به عنوان قطب سیلوسازی کشور مطرح است تصریح کرد: خوشبختانه در سیلوهای استان نیز ذخیرهسازی مطلوبی صورت گرفته است.
انتهای پیام/م