به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن یونس سینکی، معاون امور اقتصادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در دهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران با اشاره به هویت تاریخی و طولانی اصناف کشور اظهار کرد: دومین تکیه گاه بسیاری از کشورها برای توسعه اقتصاد و تولید، بانک است در حالی که در ایران جایگاه چهلم به بانک اختصاص مییابد.
وی بیان کرد: در گستره رفتارهای حرفهای، مشکل، مسایل اجرایی نیست بلکه تفکر و نوع نگاه و اندیشه که برای رفع این مشکل در نظر گرفته شده باید مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسوول تصریح کرد: قاچاق، اکنون نقطه آسیب پذیر اقتصاد ایران است و همه باید تلاش کنند این موضوع را حل کنند. البته مبارزه با قاچاق در اتخاذ سیاستهای معنادار است و این موضوع در رفتارهای عملیاتی، امنیتی و کنترل و بازرسی به پاسخ نهایی نمیرسد.
به گفته سینکی، اصناف میتواند رفتارهایی اتخاذ کنند که کالای قاچاق، قدرت نفوذ در شبکه توزیع را نداشته باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به گسترش فروشگاههای زنجیرهای و کاهش نرخ اجناس در شبکه توزیع یادآورشد: روزی به دنبال توسعه فعالیت فروشگاههای زنجیرهای در کشور بودیم و اصرار بران بود که این فروشگاهها با سهامداری خودشان ایجاد شوند.
وی تاکید کرد: ۵۰۰ هزار واحد صنفی تولیدی کشورمان نیاز به نوسازی و نوینسازی فعالیتهای خود دارند و باید توجه داشت امروز سهم این بخش تولیدی در اقتصاد کشور کاهش یافته است.
سینکی در پایان افزود: امروز باید تمام اصناف به این سمت بروند که چه مسوولیت هایی را میتوانند از دولت دریافت کنند.
انتهای پیام/