به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ علی اصغر حسنی مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گروه های نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از اماکن اسکان زائران از جمله حسینیه ها، تکایا، مدارس و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین زائران بازدید می کنند.
وی افزود: در این مدت ۱۵۰ تیم نظارتی در مشهد و در هر شهرستان نیز یک یا دو تیم، فعالیت های ویژه ای را برای کنترل سلامت مردم بر عهده دارند.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: زائران به هیچ عنوان از منابع آب آشامیدنی نامطمئن و مشکوک استفاده نکنند ودر صورت مشاهده هرگونه آلودگی مراتب را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.
حسنی گفت: تمامی افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات ها و تکایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند.
وی افزود: ذبح و قربانی دام در جلوي دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد بدون دریافت مجوزهای بهداشتی و هماهنگی های لازم با اداره دامپزشکی ممنوع است.
انتهای پیام// م.م