به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان دریافته اند، رعایت یک رژیم گیاه خواری تقریبا نیمی از خطر نارسایی قلبی را کاهش می دهد.
افرادی که رژیم غذایی مبتنی بر گیاه خواری را جایگزین گوشت فرآوری شده و غذاهای چرب می کنند، 42 درصد کمتر به بیماری های قلبی مبتلا می شوند.
دانشمندان دانشکده پزشکی ایکان در نیویورک گفتند که رژیم غذایی حاوی غلات کامل، ماهی، لوبیا و برگ سبز تیره گیاهان منجر به یک سبک زندگی با قلب سالم می شود.
همچنین پزشکان توصیه کرده اند افراد از مصرف غذاهایی همچون کربوهیدرات های تصفیه شده، غذاهایی حاوی قند اضافه، چربی ترانس، چربی اشباع شده و گوشت فرآوری شده، باید اجتناب کنند.
در بررسی های به عمل آمده کارشناسان پنج رژیم غذایی را که به مدت بیش از چهار سال مصرف شده و حاوی گوشت قرمز، سبزیجات، مواد قندی و الکل بودند، مورد بررسی قرار دادند.
آزمایش های به عمل آمده نشان داد که غذاهایی مانند تخم مرغ، غذاهای سرخ شده، عسل، الکل و سالاد اثر مطلوبی در کاهش خطر ابتلا به نارسایی قلبی نداشتند.
بر اساس آمار سازمان ملی بهداشت انگلستان، هر ساله حدود 70،000 نفر بر اثر بیماری های قلبی و عروقی جان خود را از دست می دهند. یک نفر از هر هفت مرد و یک نفر از هر 11 زن و به طور متوسط 190 نفر در هر روز آمار مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی است.
مطالعات قبلی دانشمندان نشان داده است که مصرف چه غذاهایی می تواند بر روی آترواسکلروز (تصلب شریان ها) اثر گذار باشد. تصلب و سختی شریان ها زمینه بروز حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی های قلبی است.
در ادامه تحقیقات دانشمندان انگلیسی، یک تیم پزشکی به جمع آوری داده های مختلف پیرامون علل تفاوت های جغرافیایی و نژادی در سکته مغزی پرداخت، مشاهدات این تیم با دقت عوامل خطر سکته مغزی در بزرگسالان 45 سال و بالاتر را نشان می داد.
در تحقیقات فوق، در مجموع 15،559 شرکت کننده، رژیم غذایی خود را با استفاده از چندین پرسشنامه گزارش کردند. این پرسشنامه ها مشخص می کرد که هر فرد چه میزان از پنج رژیم غذایی را مصرف کرده است.
غذاهایی موجود در این رژیم های غذایی به طور مشخص عبارت بودند از: گوشت قرمز، پاستا، سیب زمینی سرخ شده، غذاهای فست فود، سبزیجات تیره رنگ، سبزیجات برگدار، میوه ها، لوبیا، ماهی، شیرینی متشکل از دسر، نان، شیرینی های صبحانه ، شکلات، آب نبات، تخم مرغ، غذای سرخ شده، گوشت، گوشت فرآوری شده، نوشیدنی های شیرین و الکل / سالاد، سس سالاد، سبزیجات، گوجه فرنگی و کره.
با بررسی سن، جنس، نژاد و عوامل محیطی افراد شركت كننده در این تحقیقات که از پنج الگوي رژيم غذايی استفاده می کردند، مشاهده شد که رعایت بیشتر رژيم غذايی گياهی، با کاهش شدید خطر نارسايی قلبی ارتباط مستقیم دارد. در حالی که هیچ ارتباط مشخصی بین رعایت چهار رژیم غذایی دیگر با کاهش بروز حملات قلبی یافت نشد.
نتایج مطالعات دانشمندان که در کنفرانس علمی انجمن قلب آمریکا در کالیفرنیا نیز ارائه شد، نشان می دهد که رعایت رژیم غذایی حاوی گیاهان برگ سبز تیره ، میوه ها، لوبیا، غلات و ماهی و محدود کردن مصرف گوشت فرآوری شده، چربی های اشباع شده، چربی های ترانس، کربوهیدرات های تصفیه شده و غذاهایی با قند افزوده، یک سبک زندگی دوست دار قلب را برای شما به ارمغان می آورد و اگر تاکنون نارسایی قلبی نداشته اید، به جلوگیری از این بیماری به شما کمک زیادی می کند.
منبع: Dailymail
انتهای پیام/