به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رزاقی مدیر جهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه کاشت سیر در مزارع بابلسر آغاز شده است، گفت: پیش بینی میشود در ۸۰ هکتار از زمینهای این شهرستان سیر کشت شود.
وی افزود: کشاورزان توجه داشته باشند فسفر و پتاس اثرات زیادى در خاصیت انباردارى سیر و پیاز دارند و برعکس مصرف زیاد ازت خاصیت انبارى را کاهش مىدهد.
مدیر جهاد کشاورزی بابلسر گفت: توصیه میشود در تغذیه گیاهی کشاورزان با کارشناسان در مراکز جهاد کشاورزی و مدیریت مشورت کنند.
رزاقی افزود: استفاده از کودهای زیستی نیز در جذب این عناصر بسیار تاثیرگذار بوده و موجب افزایش عملکرد و کیفیت محصول میشود.
انتهای پیام/آ