به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛باقری،سرپرست مرکز بهداشت قم گفت: در پی بازرسیهای انجامشده توسط اکیپ مشترک کارشناسان مرکز بهداشت، ادارهکل تعزیرات، نماینده دادستانی و نماینده اتحادیه نانوایان چهار باب نانوایی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شد.
وی افزود: استفاده از جوششیرین، جوهر قند، استفاده از نان خشک جهت تهیه خمیر نان و نداشتن شرایط بهداشتی، تمیز نبودن ابزار و تجهیزات و نداشتن سیستم لولهکشی آب گرم از تخلفات این واحدها بوده است.
سرپرست مرکز بهداشت استان قم با اشاره به توقیفهای صورت گرفته خاطرنشان کرد: در این بازدیدها 20 کیلوگرم خمیر فاسد و 20 کیلوگرم نمک غیر تصفیه نیز توقیف شد.
باقری گفت: همچنین پنج باب نانوایی به علت رعایت نکردن نکات بهداشتی اخطار دریافت کردند که در صورت رفع نکردن نواقص اعلامشده در تاریخ مقرر از ادامه فعالیتهای آنها جلوگیری خواهد شد.
وی تأکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 تماس گرفته و کارشناسان بهداشتی را مطلع کنند.
انتهای پیام/ش