به گزارشحوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در دوره نخست و در چهارم دی ماه ۱۳۹۴ به دانشمندان برجستهی جهان اسلام از کشورهای اردن و سنگاپور با حضور دانشمندان بیش از ۲۵ کشور جهان اعطا شد. بازتاب این حرکت در سطح جهان به گونهای بود که بیش از ۳۰۰ خبرگزاری و نشریه علمی معتبر در دهها کشور جهان به انعکاس آن پرداختند.
با توجه به اتمام فرآیند داوری جایزه، دومین دورهی اعطای جایزه جهانی مصطفی (ص) ۱۲ آذرماه ۱۳۹۶ با حضور شخصیتهای برجسته حوزههای علمی و فناوری جهان اسلامی در تالار وحدت شهر تهران برگزار میشود.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، در نخستین دوره این رویداد گفت: برگزاری این جایزه برای رشد علمی کشورهای اسلامی اهمیت ویژهای دارد. جایزه مصطفی (ص) در پی ارتقای حوزه علمی جهان اسلام است و امیدوارم همه کشورهای اسلامی با کمک یکدیگر شرایطی را فراهم آورند که این هدف بهسرعت، جامه عمل بپوشد و ما شاهد جایگاه بالای علمی مسلمانان و بازگشت به دوران طلایی علمی باشیم.
وی همچنین تاکید کرد: دیپلماسی علمی نیز در رسیدن به اهداف عالیه کشورهای اسلامی جایگاه خاصی دارد. یکی از دلایلی که ما توانستیم در مذاکرات ژنو، موفق عمل کنیم، پیشرفتهای علمی و بهویژه درزمینه انرژی هستهای بود که سبب بالا بردن قدرت چانهزنی ما در این مذاکرات شد و انشاءالله این روند موفقیتآمیز در ادامه نیز به پشتوانه پیشرفتهای علمیمان ادامه مییابد.
جایزه مصطفی (ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود. جایزه مصطفی (ص) با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترینهای علم و فناوری در جهان اسلام، علمآموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق میکند.
بر اساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاستگذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاستگذاری این جایزه است.
دومین دورهی اعطای جایزه جهانی مصطفی (ص) ۱۲ آذرماه ۱۳۹۶ دومین دورهی اعطای جایزه جهانی مصطفی در تالار وحدت شهر تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/