به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در سفر به شهرستان خاش و نشست با اعضای شورای اداری و تامین این شهرستان اظهار داشت: خسارتهای مصرف موادمخدر در کشور بسیار زیاد است و با حجم بالای ضررهای مالی درصدی بسیار اندک کار عمرانی انجام میشود.
وی افزود: ارائه تسهیلات بدون ربا به روستاییان سبب رفع مشکلات اقشار محروم و نیازمند میشود و در این مسیر باید مجلس، دولت، کمیته امداد و بهزیستی و ... ورود پیدا کنند.
عزیزی بیان کرد: بالا بردن حقوق و مستمری مددجویان و اقشار نیازمند راهی درست برای کمک به حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم نیست بلکه میتوان از راه تولید و صادرات محصولات مختلف به ویژه تولید انرژیهای نو (برق) به بالا بردن تولید ملی و درآمد مردم کمک کرد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بانکداری اسلامی باید در جامعه رواج پیدا کند، زیرا گرفتن سود و ربا از سوی بانکها در کشور گرفتاریهای فراوانی را برای مردم و مسئولان پدید آورده است.
عزیزی تصریح کرد: اعتقاد جامعه اهل سنت در تحریم بانکها و نگرفتن تسهیلات دارای سود و ربا ارزشمند است و امیدواریم این موضوع در کشور هم مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: مسئولان باید با ارائه ایدههای نوین و کارآمد به کاهش مشکلات مردم در جامعه کمک کنند و هدفشان جذب اعتبار و هزینه کرد آن بدون برنامه ریزی نباشد.
وی ادامه داد: دلبستگی اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به مردم سیستان و بلوچستان سبب شد که با هدف کاهش مشکلات مردم در آغازین روزهای ماه ربیع الاول به این منطقه سفر کنیم.
وی با ابراز تاسف از وقوع زلزله در غرب کشور و خسارت به بسیاری از هموطنان گفت: انسجام مردم ایران سبب خدمات دهی خوبی به آسیب دیدگان شده است.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست بیان کرد: برنامه ملی فقرزدایی، کاهش آسیبهای اجتماعی، اشتغال فراگیر و توجه به اشتغال روستاییان و توسعه تعاون و تعاونیها و مهارت افزایی، امنیت شغلی، صندوق ها، بنگاههای اقتصادی و توسعه فرهنگی و اجتماعی نیروی کار در دستور کار دولت است.
سید حمید کلانتری افزود: در سیستان و بلوچستان باید به مباحث مرزی، جمعیت بالای روستاییان، محروم بودن مردم و وجود معضلات حاشیه نشینی توجه شود.
وی گفت: تنوع قومی و مذهبی و ظرفیت غنی گردشگری و صنعتی استان و منطقه خاش فرصتی ارزشمند برای خدمت رسانی پدید آورده که با تشکیل تعاونیهای بزرگ میتوان به حل مشکلات اشتغال مردم کمک کرد.
عبدالرحمن تاج الدین معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست با ارائه گزارش آماری در حوزههای مختلف خدماتی گفت: چهار بیمارستان در سیستان و بلوچستان از سوی تامین اجتماعی ایجاد شده و طرحهای توسعهای نیز در حال انجام است.
شماری از مقامات در وزارت کار و سازمان بهزیستی و فنی و حرفهای کشور نیز در حوزه عملکردی خود در این نشست گزارش ارائه دادند.
در این نشست برای حل مشکلات معلولان نیازمند به ویلچر در شهرستانهای خاش و میرجاوه از سوی معاون توان بخشی سازمان بهزیستی قول مساعد داده شد و علاوه بر این ۲ میلیارد ریال اعتبار برای حل بخشی از نیازهای جامعه هدف در این منطقه اختصاص یافت.
رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به همراه معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف بررسی وضعیت مشکلات مردم به سیستان و بلوچستان سفر کرده اند.
انتهای پیام/ع