به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار خواهد.
علاقمندان برای شرکت در کنگره تا ۳۰ آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفکس ۳۳۶۸۷۷۱۸ با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.
برخی از موضوعات این کنگره روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روش های کاهش و بازیافت پسماندها، غذاهای فرا سودمند، کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی و امنیت و ایمنی مواد غذایی است.
انتهای پیام/ م