ایرج حریرچی سخنگو و قائم مقام وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی افرادی که تحت پوشش بیمه رایگان سلامت ایرانیان قرار دارند برای صرفهجویی در منابع حوزه سلامت کشور فقط میتوانند خدمات را از مراکز و بیمارستانهای دولتی بر حسب تعرفه ابلاغ شده به وسیله وزارت بهداشت دریافت کنند.
وی عنوان کرد: افرادی که توانایی پرداخت مابهالتفاوت هزینههای درمان برای دریافت خدمات بهداشتی – درمانی در بخش خصوصی را دارند پس از نظر مالی توانایی پرداخت حق بیمه ناچیزی را هم دارند. همه با پرداخت 7 درصد از حداقل حقوق وزارت کار میتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و در بخشهای دولتی و خصوصی خدمات بهداشتی و درمانی دریافت کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مانند گذشته بیمهشدگان با بیمه سلامت رایگان ایرانیان میتوانند خدمات بهداشتی و درمانی از بخش دولتی و خصوصی دریافت کنند، عنوان کرد: بیمهشدگان اقشار خاص، افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد، کارکنان دولت و خانواده شهدا میتوانند با استفاده از بیمه رایگان سلامت ایرانیان از بخشهای خصوصی و دولتی، خدمات بهداشتی و درمانی دریافت کنند.
حریرچی یادآور شد: افراد تنها با پرداخت ماهیانه 20 هزار تومان میتوانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و برای خود دفترچه درمان دریافت کنند که با آن در بخشهای دولتی و خصوصی از خدمات بهداشتی و درمانی با تعرفه ابلاغی وزارت بهداشت استفاده کنند.
انتهای پیام/
وقتی جوان کار نداره و از حقوق بازنشستگی ناچیز خانواده اش باید استفاده کنه، مستحق پوشش بیمه ای رایگان است
من دیروز رفتم دکتر،نه دکتر و نه داروخانه هیچکدام دفترچه سلامت رو قبول نکردند وآزاد حساب شد،
و شغل نداریم و با یارانه زندگی میکنیم چی؟
گاها مجبور به رفتن به بیمارستان خصوصی میشویم. دلایل زیادی هم دارد از جمله عدم رسیدگی مطلوب و بعضا شلوغی بیش از حد در بخشهای دولتی و رسیدگی سر سری
اخه مسلمون من اگه وسعم میرسید میرفتم بیمه تامین احتماعی
میشدم الان۲۰ساله دارم اصلا بیمه ندارم
موضوع دیگر اینکه انصافاً درآمد یک دکتر بیشتر از سایر افراد جامعه است که خوبه یک بررسی از وضعیت درآمد طیف های مختلف کشور صورت بگیرد