به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت را برایتان آورده ایم تا در میهمانی هایتان خاص باشید.
* میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
شکر: یک دوم پیمانه
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
شیر: یک لیتر
تخم مرغ: یک عدد
خامه: 200 میلی لیتر
شکلات تلخ (ذوب شده): 100 گرم
مواد لازم لایه پرتقالی:
آب پرتقال: 3 پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
شکر، آرد، نشاسته ذرت، وانیل، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و غلظت یابند. ظرف را از روی حرارت بردارید و هم بزنید. خامه را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در دو ظرف بریزید و شکلات تلخ ذوب شده را به یکی از آنها اضافه و مخلوط کنید. مخلوط سفید رنگ را در ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس مخلوط شکلاتی را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.
برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، نشاسته ذرت و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. این مخلوط را در ظرف های سرو بریزید و دوباره آنها را در یخچال قرار دهید تا لایه پرتقالی خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/