به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مصطفی جعفری دادستان بروجرد اظهار کرد: مدیران و مسوولان دستگاههای اجرایی متولی رفع نقاط حادثهخیز محور کمربندی بروجرد در رفع این عیوب تعلل نکنند.
وی با اشاره به اینکه در ۲ سال گذشته ۲۰ نفر در محور کمربندی بروجرد جان خود را از دست دادهاند، عنوان کرد: هزینه مورد نیاز برای رفع عیوب این محور از بسیاری از هزینههای صرف شده در این شهرستان کمتر و ناچیزتر است.
دادستان بروجرد فوت مسافران را به منزله از دست رفتن سرمایههای کشور تلقی و خاطر نشان کرد: علاوه بر آن بسیاری از تصادفات نیز منجر به مجروح شدن افراد شده و مشکلاتی را برای آنان ایجاد میکند.
جعفری با مناسب خواندن ورودی شهر بروجرد از سمت محور ملایر تاکید کرد: از سویی نامناسب بودن محور کمربندی و وجود نواقصی همچون نبود سرعتکاه، گاردریل و علائم راهنمایی و رانندگی علاوه بر بروز تصادف، نارضایتی رانندگان را نیز به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: به منظور تسریع در رفع عیوب محور کمربندی هر یک از ادارات و دستگاههای متولی باید نسبت به رفع و اصلاح نواقص موجود اقدام کرده و کار را به اداره دیگری موکول و واگذار نکنند.
دادستان بروجرد تصریح کرد: نصب چند سرعتکاه، علائم راهنمایی و رانندگی، شانهسازی، نصب حفاظ و گاردریل و مواردی از این قبیل نیازمند تامین اعتبارات قابل توجهی نبوده و در مقابل هزینههای دیگر ناچیز است.
جعفری ادامه داد: صرف هزینههای رفع و اصلاح عیوب محور کمربندی بروجرد از سوی شهرداری و اداراتی مانند راه و شهرسازی و راهداری در مجموع به اندازه دیه یکی از افرادی نیست که در این محور جان خود را از دست دادهاند.
وی اظهار کرد: برا ین اساس از دستگاههای اجرایی متولی درخواست میشود که انجام کار را به اداره دیگری موکول و محول نکرده و با استفاده از ماشینآلات و تجهیزات در اختیار در اسرع وقت نسبت به رفع عیوب احصاء شده اقدام کنند.
دادستان بروجرد با اشاره به بازدید میدانی مدیران و مسئولان ادارات متولی از محور کمربندی و تعیین نقاط حادثهخیز و نواقص آن گفت: با گذشت قریب به ۲۰ روز از این بازدید تاکنون اقدامی از سوی هیچکدام از این نهادها و ادارات صورت نگرفته است.
جعفری تاکید کرد: باید مدیران همه ادارات متولی بدون آنکه اداره دیگری را مسئول و موظف به انجام کار بدانند، در سایه مشارکت و همراهی نسبت به رفع عیوب و نواقص احصاء شده اقدام کنند.
وی تصریح کرد:در صورتیکه نسبت به رفع نواقص اقدام نشود، اداره و دستگاهی که کم کاری کرده است، باید در صورت وقوع تصادف از سوی پلیس راهور مقصر شناخته شود.
انتهای پیام/م