به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، در این کارگاه آموزشی مسائل و مطالبی در خصوص بیماریها و عرضه مواد خوراکی به معلمان آموزش داده شد و معلمان نیز به دانش آموزان منتقل کردند.
همچنین عرضه موادخوراکی سالم وبهداشتی در بوفه مدارس ازدیگرمواردمطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.
کارشناس مسئول بهداشت مدارس مرکز بهداشت مهاباد گفت: این کارگاه آموزشی با حضور بیش از 800 معلم مهابادی و برای سلامتی دانش آموزان برگزارشده است .
رحیمی گفت: به دانش آموزان توصیه می شود از خوردن فست فود ها ، چیپس و پفک و آبمیوه های صنعتی خودداری کنند و میوه ها و غذاهای مناسب را جایگزین کنند.
انتهای پیام/ع