به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان تاکنون اپیدمی بیماری خاصی در مناطق زلزلهزده گزارش نشده است و راهاندازی نقاهتگاهها بهعنوان دیگر اقدامات مهم و تکمیلی در این حوزه محسوب میشود.
وی بیان کرد : پس از ترخیص و انجام اقدامات درمانی، بیماران نیازمند به مراقبهای بیشتر در نقاهتگاههایی که برای اسکان بیماران و خانوادههای آنان تدارک دیده شده بستری و مراقبتهای پس از جراحی برای آنان صورت خواهد گرفت.
مرادی ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان و تمامی همکاران در این حوزه، متذکر شد: بلافاصله پس از وقوع زلزله تیم مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد و آمبولانسها و اتوبوس آمبولانسهای موجود در استان و دیگر استانهای مجاور به همراه نیروهای متخصص فراخوان و به مناطق زلزلهزده اعزام شدند و اقدامات لازم در این زمینه صورت پذیرفت.
وی با اشاره به اینکه پس از طلوع آفتاب و با روشن شدن هوا بحث امداد و انتقال مجروحان با اورژانس هوایی ادامه یافت، تصریح کرد: انجام 300 عمل جراحی در بیمارستانهای استان در همان ظهر روز نخست وقوع زلزله انجام پذیرفت و بیش از یکهزار و 300 مورد عمل جراحی در مراکز درمانی استان صورت پذیرفت و بحث درمان تکمیل شد.
انتهای پیام/ز