به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: با توجه به اینکه علائم بسیاری از بیماری ها در دام زنده یا کشتار شده توسط افراد غیرکارشناس قابل شناسایی نیست، باید دام ها در کشتارگاه های صنعتی و مجاز و با حضور کارشناسان دامپزشکی و بعد از تایید سلامت احشام ذبح شود.
وی اظهارکرد: 80 واحد کشتارگاه بزرگ صنعتی جایگزین 400 کشتارگاه سنتی در کشور شده و احداث 30 تا 40 واحد صنعتی دیگر برای جایگزینی با 200 واحد کشتارگاهی سنتی در نقاط مختلف کشور در دست اقدام است.
رئیس سازمان دامپزشکی عنوان کرد: برای بهره مندی از غذای سالم باید زنجیره تولید دام سالم توسط دامدار، حمل و نقل کیفی دام، سلامت بهداشت محیط در کشتارگاه ها و نیز خرید فرآورده خام دامی از مراکز مجاز عرضه و فروش توسط مصرف کنندگان و نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی از همان زمان تولید دام تا عرضه به خریدار لحاظ شود.
رفیعی پور ادامه داد: سازمان دامپزشکی کشور با توجه به اهمیت جغرافیایی استان های مرزی بخصوص استانی چون ایلام ( به واسطه مرز مهران و حضور زائران) توجه ویژه ای به این استان ها دارد چرا که استان های مرزی به نوعی مرزبان بهداشتی هستند و وقوع بیماری در استان های مرزی سلامت کل کشور را به مخاطره می اندازد.
انتهای پیام/ د