به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ سکینه سهرنی، بانوی مددجوی کرمانی علاوه بر اینکه مجری طرحهای دامداری (پرورش گاو شیری)، آبیاری تحتفشار است ۴۰ هکتار زمین کشاورزی را زیر کشت برده است و به همین دلیل به عنوان کارآفرین موفق شناخته است.
وی بابیان اینکه سال ۱۳۸۵ به دلیل فوت سرپرست و داشتن ۱۱ فرزند، تحت حمایت کمیته امداد قرار گرفتم افزود: با توجه به اینکه مستمری کمیته امداد جوابگوی مخارج زندگی خود و فرزندانم نبود و همچنین با توجه به خشکسالیهای پیدرپی و خشک شدن آب چاههای زیرزمینی امکان بهرهبرداری مناسب زمینهای کشاورزی و کشت محصول نداشتم بهسختی زندگی میگذارندم.
سهرنی تصریح کرد: طی مدت شش سالی که تحت حمایت کمیته امداد بودم و باراهنمایی و مشاوره امدادگران این نهاد و البته با توجه به توانایی، علاقه و استعدادی که در انجام کار کشاورزی و دامداری داشتم، برای احیا زمینهای کشاورزی مبلغ شش میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه از کمیته امداد دریافت کردم و توانستم زمینهای کشاورزیام را دوباره احیا کنم.
این کارآفرین موفق بیان کرد: بهمنظور افزایش سطح زیر کشت، استفاده بهینه از منابع آب و زمین، استفاده از روشهای مکانیزه و برقی کردن موتورپمپ های کشاورزی و همچنین مجهز کردن زمینهای کشاورزی به روشهای نوین آبیاری ۱۴ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه اشتغال از کمیته امداد دریافت کردم از این طریق ۲۵ نفر از اعضای خانواده و افراد جویای کار را مشغول به کار کردم.
وی گفت: هماکنون علاوه بر کشت و تولید محصولات کشاورزی ازجمله ذرت، گندم، هندوانه، کلم برو کلی، سیب زمین و پیاز به کار دامداری نیز مشغول هستم و ماهیانه درآمد خوبی از محل فروش محصولات دامی و کشاورزی کسب میکنم.
سهرنی افزود: هم اکنون یکی از فرزندانم دریکی از مراکز بهداشت مشغول به کار است و علاوه بر کار در مرکز بهداشت در رشته روانشناسی در مقطع دکتری نیز مشغول به تحصیل است.
این کارآفرین موفق گفت: خودکفا شدن خیلی روی زندگیام تأثیر گذاشته و خدا رو شاکرم علاوه بر کسب درآمد بالا و روزی حلال توانستهام زمینه اشتغال فرزندانم و افراد جویای کار زیادی را فراهم کنم و در ششماهه نخست امسال موفق به فروش ۴۰۰ میلیون تومان محصولات کشاورزی و دامی شدهام.
گفتنی است: این بانوی ۶۳ ساله فاریابی در سال ۹۲ به خودکفایی رسید و از حمایت کمیته امداد خارج شد.
انتهای پیام/س