به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سهیل مهاجری ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشاهده تاثیراتی که در سالهای اخیر در حوزه های آبخیزداری استان و سازههایی که توسط منابع طبیعی ساخته شده است نشان میدهد که آبخیزداری استان، به معنای واقعی کلمه تقویت کننده اقتصاد مقاومتی است.
وی خاطرنشان کرد: بهعنوان مثال تنها در شهرستان دشتستان نزدیک به پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی متاثر از از سازههای آبخیزداری است که منابع طبیعی درآن منطقه ایجاد کرده است و این سازهها تاثیر مستقیمی بر اقتصاد خانوارها خواهد گذاشت.
مهاجری افزود: به دنبال بارندگی اخیر که کل استان را تحت تاثیر قرار داد، حدود ۲۰ میلیون متر مکعب آب در سازه های آبخیزداری ذخیره و استحصال شد و ما انتظار داریم این ذخیره و استحصال آب تا پایان سال چند برابر شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر طرح های آبخیزداری استان بوشهر را یکی از راهبردهای مهم برای جلوگیری از چالش کمبود آب استان و احیاء بخش های مختلف زیست محیطی دانست و تصریح کرد: هر چه قدر این سازه ها توسعه یابد به اقتصاد مقاومتی نیز کمک خواهد شد.
وی ادامه داد: کنترل آبهای سطحی استان در حین بارندگی همواره یکی از دغدغههای مهم ما بوده است و با سازههای زیادی که در بیشتر شهرستانها به خصوص جم و دشتستان و دشتی اجرا شده است این مهم تا حدود زیادی برآورده شده است.
مهاجری تصریح کرد: پروژههای آبخیزداری استان حجم بسیار بالایی از آبهای سطحی را کنترل و به آبهای زیر زمینی اضافه کرده است به گونهای که در سال گذشته در برخی شهرستانها مانند جم شاهد بالا اآمدن قابل توجه سطح آب چاهها بودهایم.
وی ابراز امیدواری کرد: سازههای استان حداقل چهار بار در سال به صورت کامل آبگیری شوند تا نقش اقتصاد مقاومتی که متاثر از این سازهها است، برای مردم ملموستر شود.
انتهای پیام/پ